Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy mindenkinél őszintébb

Ezek a csillagjegyek közvetlenek, barátságosak és egyenesek. Tőlük mindig őszinte szavakra számíthatsz. Vajon te köztük vagy? Az őszinte horoszkópból kiderül...

Ezek a csillagjegyek mindig és minden helyzetben azt mondják, amit gondolnak. Bennük fel sem merül, hogy köntörfalazzanak, mismásoljanak, sumákoljanak. Egyenesek, szókimondóak, nyíltak, közvetlenek, ugyanakkor nagyon barátságosak. Mottójuk: „Azt mondom, amit gondolok.” A horoszkóp szerint ezért is érdemes meghallgatni a véleményüket… Te köztük vagy?

A Nyilas szókimondó csillagjegy

Tetszik vagy sem, a Nyilas mindig azt mondja, amit gondol, és fel sem merül benne, hogy titkoljon, magába tartson bármit is. Ha őszinte és egyenes véleményre van szükséged, tőle biztosan megkapod. Bármilyen fájó, de ő sosem finomít az igazságon, mert nem fél kimondani azt. Amikor ideges, akkor meg főleg kimond olyasmit is, amivel sokkolhatja a többieket. Az is biztos, hogy gyűlöli és messze elkerüli a kétarcú embereket.

A Vízöntő nagyon nyitott és barátságos

A Vízöntő imádja a társaságot, nyitott és közvetlen csillagjegy. S pontosan ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően mindig őszinte és egyenes. Képes az érzelmeket teljesen félretenni, és hidegvérrel kimondani a legfájdalmasabb igazságot is. Amennyire diplomatikus, legalább annyira makacs természet, aki a végsőkig kitart a véleménye mellett. Szinte képtelenség meggyőzni arról, amit a fejébe vesz. De tényleg mindig kristálytisztán látja a valóságot, amit egyáltalán nem fél kimondani.

Ezektől a csillagjegyektől mindig őszinte véleményre számíthatsz

Ezektől a csillagjegyektől mindig őszinte véleményre számíthatsz (Fotó: Getty)

Az Ikrek a kommunikáció nagymestere

Az Ikrek szintén nagyon közvetlen és cserfes típus, ugyanakkor okozhat sokkoló pillanatokat azoknak, akik nem ismerik őt eléggé. Őszintén kimondja, amit gondol, és sosem bánja meg a kimondott véleményét. Csak akkor kér elnézést, ha látja, hogy fájdalmasan hatottak a másikra a szavai, viszont ilyenkor elismétli a mondandóját még határozottabban, még hangosabban, mert szeretné, ha tényleg eljutna a lényeg a másik félhez.

A Kos őszintén kimondja a véleményét

A Kos kétségtelenül a legbátrabb csillagjegy. Kertelés nélkül mondja ki, amit gondol, és még csak meg sem próbál finomítani a véleményén. Nem különösebben érdekli, hogy mit gondolnak róla mások, s igazából a diplomácia sem tartozik az erényei közé. Ugyanakkor becsületes, egyenes, megbízható és nagyon szókimondó. S nagyon ideges lesz, ha valaki figyelmen kívül hagyja a véleményét. De olyan határozottan képviseli, hogy az mindig eljut a címzetthez.

Az Oroszlán közvetlen és egyenes

Az Oroszlán valójában mindent akar. S amit akar, azt egyenesen és következetesen ki is mondja. Ő is rendkívül őszinte csillagjegy, aki magas erkölcsi értékekkel bír, és nem szívesen köt kompromisszumokat. Ha bármi vagy bárki zavarja, kertelés nélkül kimondja a másiknak. Nem gondolkodik rajta, hogy a mondandójával megbánt-e másokat, ami a szívén, az a száján. De épp ezért az egyenességért lehet őt igazán nagyra becsülni, még ha időnként fájó is lehet a véleménye.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top