nlc.hu
Sztárok
Szulák Andrea ezzel a módszerrel tartja magát formában

Szulák Andrea remekül néz ki, megtalálta a tökéletes módszert, amivel formában tartja magát

Bármennyire sok a dolga, Szulák Andrea fontosnak tartja, hogy szánjon időt magára is, és milyen jól teszi!

Lenyűgöző Szulák Andrea életszeretete, aki minden magánéleti, szakmai és anyagi válságból megerősödve lépett tovább. Nyár elején még a Life TV-ben megszűnt műsorával került a hírekbe, nem sokkal később már boldogan próbálta az Operettszínházban a Nine (Kilenc) című musical egyik főszerepét. Most az is kiderült, hogy ősszel is akad munkája bőven, és ilyenkor az énidőt különösen fontosnak tartja.

„Elindult a szeptember, az iskola, próbák, előadások… kevesebb időm jut önmagamra, sportolásra, edzésre, de megtaláltam a tökéletes megoldást! Infraslim X=50 perces edzés=2 fitnesztermi edzéssel”

Az Infraslim X kombinált fitneszeszközök közé tartozik, egy zárt kabinban egyszerre érvényesül a vákuummasszázs, az infrakezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia jótékony hatása. A színész-énekesnő örül annak, hogy ezzel az állóképességét is növeli, amire szüksége van a színpadon és a magánéletében is. 

Látszik, hogy Szulák Andrea remek formában van, és nagyon éli a nyári időszakot, minden pillanatot kiélvez, amikor napon lehet. A közösségi oldalán sok bókot kap, sokan állítják, hogy az elmúlt hónapokban gyakorlatilag megfiatalodott. 

Szulák Andrea remek formában van

Szulák Andrea remek formában van (Fotó: Instagram / Szulák Andrea

Szulák Andrea mindig szókimondó volt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top