nlc.hu
Sztárok

Szulák Andrea az Operettszínházban

„A másodvirágzásomat élem” – Szulák Andrea rengeteget tanult a mélypontjaiból

Az énekesnő-színésznő senkinek sem mutatja, ha szenved.

Magánéleti, szakmai és anyagi válság – mindegyikből kijutott már Szulák Andreának, ám ő minden negatív helyzetből, veszteségből megerősödve lépett tovább. Legutóbb a Life TV-ben szűnt meg váratlanul a műsora, ám nem maradt feladatok nélkül. Jelenleg az Operettszínházban próbálja a Nine (Kilenc) című musical egyik főszerepét – írja a legfrissebb BEST magazin.

Szulák Andrea

Művészként Szulák Andreának sem volt könnyű átvészelnie a karantént – MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Nem vagyok képernyőfüggő. Tavaly rengeteg koncertem volt, mondhatni másodvirágzásomat élem, és ez most nagyon jó” – vallotta be Szulák Andrea, aki nem titkolja: egy fillért sem keresett az elmúlt hónapokban.

Erős nőként ismertük meg. Amikor szakított, vagy gyászolt, ugyanúgy reflektorfényben élt, mint amikor szárnyalt a boldogságtól. „Én szétválasztom a magánélet és a szakma feladatait, ügyelek rá, hogy ne keveredjenek össze. De mindkét területről elmondható, hogy a mélypontjaimból rengeteget tanultam. Például azt, hogy egyetlen módszer van a továbblépésre: a halálmegvető bátorság. Sosem szabad félni az ismeretlentől” – jelentette ki a tévézéstől búcsúzó énekesnő-színésznő.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

„A másodvirágzásomat élem” – Szulák Andrea rengeteget tanult a mélypontjaiból

Olvass még Szulák Andreáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top