nlc.hu
Baba

Gordon Ramsay kisfia, Oscar

Elolvadsz Gordon Ramsay kisfiától, aki már 1 évesen is olyan morcosan tud nézni, mint az apja

Gordon Ramsay kisfia, az egyéves Oscar simán elmehetne étteremkritikusnak, már most is nagyon csúnyán tud nézni. Akárcsak az édesapja.
Gordon Ramsay

Gordon Ramsay nem csak a főzőtudományáról híres, a sztárséf személyiségének elválaszthatatlan része a heves, agresszív, durva, nem ritkán bunkó stílus. Vannak, akik díjazzák az őszinteségét, másokat viszont taszít a faragatlan modora.

A séf kisfiát viszont nem lehet nem szeretni, pláne azután, hogy az egyéves Oscar már most apja nyomdokaiba lépett, legalábbis ami a szigorú arckifejezést illeti.

A kisfiúról Gordon Ramsay a közösségi oldalára posztolt egy tündéri fotót, ahogy Oscar az édesapja morcos tekintetét utánozza:

A rajongók teljesen elolvadtak Oscartól. A MasterChef döntőse, Nick Digiovanni azt írta: Oscar már most úgy grimaszol, mint egy étteremkritikus. „Arra emlékeztet az arckifejezése, mint amikor A pokol konyhájában kiderült, hogy valaki nem sütötte át eléggé a csirkét.

(Kiemelt kép: Ethan Miller/Getty Images for Vegas Uncorkd by Bon Appétit/AFP)

Még több cikk Gordon Ramsay kisfiáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top