nlc.hu
Sztárok
Sebestyén Balázs kiverte a biztosítékot az Álarcos énekeseknél

Sebestyén Balázs kiverte a biztosítékot az Álarcos énekes-versenyzőknél

Nem ez az első eset, hogy Sebestyén Balázs túlzásba esik, a hétvégi adásban látható, hogy a megjegyzései többeknél is kiverték a biztosítékot.

Az idei Álarcos énekes versenyzői a tavalyiaknál sokkal aktívabban kommunikálnak a zsűrivel, már amennyire ezt a formátum engedi. Természetesen nem szólalhatnak meg, de a testbeszéd nem tilos. A Zebra például minden fellépése előtt úgy jött be a színpadra, hogy már csak arról fel kellene ismernie minden nézőnek, ahogyan mozog, ahogy a kérdésekre és ahogy a viccekre reagál, mint a hétvégén leleplezett Kakas is tette. A Kaktusznak a jelmeze mérete és formája miatt nehezebb dolga van, ahogy például az Elefántnak is, de ez utóbbi megtalálta a módját, hogy kifejezze magát. Amikor a legutóbbi adásban a nyomozók ismét Bach Szilviát vélték felfedezni a versenyzőben, Sebestyén Balázs azt fejtegette, hogy nincs elég jó hangja a humoristának, közben az Elefánt bemutatott neki: 

Az Elefánt bemutatott Sebestyén Balázsnak az Álarcos énekesben

Az Elefánt bemutatott Sebestyén Balázsnak az Álarcos énekesben

Bár Gáspár Laci szerint ezzel lebuktatta magát Bach Szilvia, az igazi leleplezésre egyelőre várni kell. Annyi viszont biztos, nem ő az egyetlen, aki nem értékelte Balázs megjegyzését. És most nem Istenes Bencéről beszélünk, aki mindig visszavág a nyomozónak

Az Elefánt után a Dinó és a Béka is bemutatott Sebestyén Balázsnak: 

Szerinted jogosan? Szavazásunkat a videó alatt találod.  

Mi a véleményed?
Balázs tényleg sokszor túlzásba esik, jogos a versenyzők reakciója
A versenyzők ugyanúgy viccelnek, mint Balázs, nincs ebben indulat
A többi nyomozó mindig Balázs megjegyzéseit hangsúlyozza ki, ezért tűnik bántónak
A versenyzők nem értik a viccet, ennyi derült ki ebből

Sebestyén Balázs nem csak az Álarcos énekesben mondja el a véleményét: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top