nlc.hu
Sztárok

Megrázó vallomás Klapja Dennistől

Megrendítő vallomás Klapka Dennistől, édesanyja, Mary Zsuzsi öngyilkossága kapcsán

Klapka Dennis megrázó vallomással emlékezik édesanyja, Mary Zsuzsi halálának kilencedik évfordulóján.

Klapka Dennisnek a mai napig óriási trauma, mert állítása szerint Mary Zsuzsi azért lett öngyilkos, mert az utolsó napjaiban nem kapott tőlük elég szeretetet – írja a Blikk.

„Kilenc éve nem gyűjtöttem elég lelkierőt ahhoz, hogy kimenjek édesanyám sírjához. Édesanyám a mai napig nagyon hiányzik, keveset kaptam egész életemben tőle. Nem takargatott be este, nem mesélt, nem jártunk együtt kirándulni, mint más családok” – mondta Klapka Dennis.

Mary Zsuzsi öngyilkossága

Dennis szerint a család a hibás, amiért Mary Zsuzsi öngyilkos lett

„Anyu alkoholizmusa miatt az akkori barátnőm nem akarta, hogy tartsam vele a kapcsolatot, pedig akkor fél éve már nem ivott. Szerelmes fiú lévén, hallgattam a kedvesemre. Az utolsó karácsonyon végül nem vett senki ajándékot édesanyánknak. Sajnos, nem úgy viselkedtünk vele, mint szerető gyerekekhez illett volna. Rosszkedvűen vonult vissza a házába. Akkor, hosszú idő után, pezsgőt is ivott a gyógyszerekre. Anyu azért halt meg, mert nem kapott tőlünk elég szeretetet. Ha újra kezdhetném, átölelném és megvigasztalnám” – mondta Klapka György és Mary Zsuzsi fia, Klapka Dennis.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Olvass még többet Klapka Györgyről az nlc.-n:

(Nyitó kép: smagpix/ TV2 / press.tv2.hu )

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top