nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. november 30. – december 6. – Telihold utáni Mikulás

Teliholddal búcsúzik a november, és kezdődik a hét. Ettől sokan ingerlékennyé és türelmetlenné válhatnak. Ez különösen az utakon veszélyes. És elronthatja az adventi, karácsonyra készülődés hangulatát.

Szerencsére a hét közepén egy mesés bolygóháromszög visszahozza a meghittséget.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

A hétfői teliholddal vigyázz, mert a közlekedésben és a kommunikációban jelez feszültséget! Teliholdkor a Nap és a Hold szembenállása tényleges szembenállást szimbolizál. Kedden a Nyilasba lépő Merkúr, majd pénteken és szombaton a tűz elem dominanciája feltüzel. Remélhetőleg nem válsz erőszakossá ezektől. Legyél figyelmes azokkal, akik érzékenyebbek és olykor lassabbak nálad! Hétvégén jön a Mikulás. De nem csak emiatt leszel feldobva. Az Oroszlán Hold gyermeki lelkesedést hoz neked…

BIKA – heti horoszkóp

„Beszélni ezüst, hallgatni arany” – tartja a mondás. Ezen a héten fogadd meg és hallgass! Több konstelláció is azt mutatja, hogy ha nem tudsz csendben maradni, akkor vita pattanhat ki. Ne félj, nem kerülsz hátrányba! Sőt olyan dolgokat fogsz észrevenni, ami előnyhöz juttat. Csütörtökön egy bolygóháromszög rajzolódik ki az égen. Ez számodra egy kedves találkozást vagy csevegést jelent. Meg fogsz lepődni, hogy kitől kapsz elismerést, biztatást. Hétvégén jusson időd a családodra, főleg a szüleidre!

Heti horoszkóp 2020. 11. 30.

Telihold után jön a Mikulás (Fotó: Pixabay)

IKREK – heti horoszkóp

Hétfőn a telihold érzékenyen érint téged. Az Ikrek Hold sértődékennyé tesz. Szinte mindent kritikának és/vagy támadásnak veszel. Szerencsére ez hamar elmúlik. Kedden bolygód, a Merkúr a Nyilasba lép, ami vicces, mert olyan emberrel való találkozást jelez, aki magas lóról prédikál. Te csak mosolyogsz, mert meglátod azt a részét, aki szomjazza a figyelmet és a dicséretet. Pénteken 3 bolygószembenállás arra int, hogy ne szórd a pénzt. Hétvégén lelkesen készülődsz, és gyújtod a második gyertyát.

RÁK – heti horoszkóp

Téged nem a hétfői telihold visel meg, hanem a pénteki háromszoros bolygószembenállás (Hold – Plútó, Jupiter, Szaturnusz). Az a jó hír, hogy előző nap egy bolygóháromszög (Hold – Vénusz – Neptunusz) hittel és áldással von be, mint egy védőréteg. Ebből töltekezz fel, és akkor senki és semmi nem tud megbántani! Az további jó hír, hogy vasárnap egy Vénusz – Neptunusz fényszög bearanyozza az egész hétvégédet. És milyen nagyszerű, hogy vasárnap már a második gyertyát kell gyújtani az adventi koszorún.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Végre egy pazar hét elé nézel. Téged se a hétfői telihold, se a pénteki bolygó szembenállások nem érintenek. Sokkal inkább az, hogy kedden a Merkúr a Nyilasba lép. Ettől kreativitásod topon lesz. Majd pénteken és szombaton a tűz dominancia és a szuper fényszögek annyi energiát adnak neked, amiből bőven jut a környezetednek. Ragaszd át a lelkesedésedet és a derűdet azokra, akik most hiányt szenvednek! Hétvégén az Oroszlán Hold kissé sértődékennyé tesz. Jobb lenne, ha nem húznád fel az orrodat.

SZŰZ – heti horoszkóp

Ez a hét akkor lesz elviselhető, ha kimaradsz minden konfliktusból. Nem fogsz meglepődni azon, hogy a közeledben az emberek hevesen reagálnak mindenféle hírre, illetve eseményre. De kezded unni, hogy állandóan panaszkodik valaki. Maradj megértő, de ne folyj bele mindenbe! Fókuszálj a munkádra, és olyasmit adj ki a kezedből, amire büszke lehetsz! December első hétvégéjén készülődhetsz a Karácsonyra, várhatod a Mikulást, és vasárnap ne felejtsd el meggyújtani a második gyertyát!

MÉRLEG – heti horoszkóp

Egy kisebb félreértéssel indul a heted. Fogalmazz pontosan, kérdezz vissza, és ha kell, korrigálj! Ne engedd, hogy ebből vita alakuljon ki! Hét közepén egy mesés bolygóháromszög kedvező tendenciát szimbolizál. A jövőddel kapcsolatos terveidet és a karriered alakulását érinti ez. Pont ezért nagy az örömöd. Ne feledd, hogy csak magadnak köszönheted! Péntektől jó indulatú, de kicsit sürgető emberekkel lesz dolgod. Hiába kedvesek, ha türelmetlenek. Vedd észre a segítőkészséget, és jobb lesz!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Közeleg a karácsony, ami anyagi terhet jelent neked. A hétfői telihold léket üthet a pénztárcádon, ha nem leszel szigorú. Okosan tennéd, ha ezen a napon elő se vennéd. Jutalomnak is felfoghatod a csütörtöki bolygóháromszöget (Rák Hold – Skorpió Vénusz – Halak Neptunusz). Ez visszahozza a bizakodást. Átjár egy leírhatatlan érzés, hogy a jelenlegi nehéz helyzet ellenére minden jóra fog fordulni. Péntektől egyre több kedvet érzel a mozgásra és az aktivitásra. Elkezdheted a karácsonyi nagytakarítást…

NYILAS – heti horoszkóp

Hétfőn legyél mindenkivel elnéző! Döbbenetesen sértődékeny lesz mindenki. Kedden a Merkúr, a kommunikáció bolygója belép a Nyilasba, ami arra ad alkalmat, hogy végre kimondd, leírd, vagy bármilyen más módon kommunikáld, hogy mit gondolsz, mit érzel, mi a véleményed. De ne vidd túlzásba, és ne erőltesd rá senkire! Péntektől elemedben leszel. Sőt megszáll az ihlet: tele leszel ötletekkel. Nem szabad elveszítened a lelkesedésedet, ha ezek nem kivitelezhetőek azon nyomban. Nincs világvége…

BAK – heti horoszkóp

Bár a hétfői teliholdat megúszod, de a pénteki háromszoros bolygószembenállást nem. Ekkor a Hold több olyan embert szimbolizál, aki bármilyen megnyilvánulásodat támadásnak éli meg. Szinte mindegy, hogy mit mondasz vagy mit teszel, ez tökéletes ürügy a sértődésre. Hasznos erről előre tudnod, mert így van esélyed tompítani a konfliktust. December első hétvégéje az Oroszlán Holdnak köszönhetően játékos és vidám lesz. Pont jókor, hiszen jön a Mikulás, és ki kell tisztítanod a csizmádat.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Mindegy, hogy lelkesít vagy elszomorít, hogy kezdődik az év utolsó hónapja, kedden beköszönt a december. Aznap belép a Merkúr a Nyilasba, és innentől több barátod fog tartani neked hegyi beszédet. Kioktatnak, hogy mit kéne másképp csinálnod. Nem fogsz megsértődni, ha észreveszed, hogy segíteni akarnak. Péntektől vár rád egy vonzó emberrel való találkozás. Óriási hatással lesz rád. Ha van párod, ő féltékennyé válhat. Ha nincs, akkor ez a vonzó ember válhat azzá. Persze kettőn áll a vásár…

HALAK – heti horoszkóp

Hétfőt vedd ki szabadságnak! A telihold hajlamosít, hogy kétségbe ess a jövő miatt. Arra gondolj, hogy gyorsan véget ér ez a nap! Ezek után egy csodás bolygóháromszög áll össze az égen csütörtökön (Rák Hold – Skorpió Vénusz – Halak Neptunusz). Ez visszaadja az optimizmusodat, és már nem hiszed, hogy nem fordulhat jóra az életed. Pénteken a munkádban magyarázkodnod és/vagy korrigálnod kell egy hiba miatt. Ne akadj ki, csináld meg gyorsan! Hétvégén ünnepelj, és vasárnap gyújtsd meg a második gyertyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top