nlc.hu
Család

Bántalmazás palacsintasütővel

Koszos cipővel lépett a frissen mosott kőre, félholtra verte a felesége egy palacsintasütővel

Égési sérüléseket és butális sebeket ejtett áldozatán a támadó.

A Nagykátai Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki egy palacsintasütővel bántalmazta a férjét – közölte a hivatal. A vádirat szerint a házastársak között már több éve megromlott a kapcsolat, de egy fedél alatt éltek egy Pest megyei településen. A feleség egy őszi napon – miután felmosott – éppen palacsintát kezdett sütni a konyhában. Ekkor toppant be a férj, aki a kinti papucsát nem váltotta át amikor a frissen mosott kőre lépett.

A nő ettől olyan haragra gerjedt, hogy a férfit először ellökte, majd a kezében lévő forró, olajos palacsintasütővel többször testszerte megütötte. A férj több zúzódást és égési sérülést – köztük nyolc napon túl gyógyulót – is elszenvedett az asszony bántalmazása következtében. A Nagykátai Járási Ügyészség a feleség ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat.

Bár az ügyészség közelménye azt sugallja, mintha (legalábbis “valahol”) a férj tehetne minderről, ez nem így van: a fizikai (vagy bármilyen) bántalmazást nem érdemli meg senki, akkor sem, ha nő bánt férfit. Nem vicces családi perpatvarról van szó tehát. Ami viszont vicces, hogy az ügyészség a sajtóközlemény címében leírta, hogy “fotóval”, ám a szöveghez mellékelt kép nem az esetet vagy a helyszínt ábrázolja, hanem egy palacsintasütő stockfotóját, amire hivatal még a logóját is rácsempészte. Nem bírjuk ki, meg kell mutatnunk.

Palacsintasütő

Forrás: Pest Megyei Főügyészség

Még szerencse, hogy odaírták, hogy illusztráció. (Ahogy a mi képünk is.)

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top