nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa és Krishan Dangwal boldogok

Demcsák Zsuzsa és Krishan Dangwal újra együtt vannak – mindketten nagyon boldogok

Hosszú ideig nem voltak együtt, most Demcsák Zsuzsa és férje is boldogan mosolyogtak a kamerába.

Nem túlzás azt mondani, hogy Demcsák Zsuzsa sokat változott, amióta megismerte Krishan Dangwalt, a házasságuk pedig nagyon boldog. A műsorvezető állítása szerint sosem volt ennyire kiegyensúlyozott, és ez látszik rajta akkor is, amikor a Farm VIP adásaiban van, vagy amikor a Nicsak, ki vagyok? műsorában Egérkeként táncolt és énekelt

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan Dangwal nagyon boldogok (Fotó: Instagram)

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan Dangwal nagyon boldogok (Fotó: Instagram)

Pedig az elmúlt időszak nem volt könnyű, férje néhány hete visszautazott Indiába, mert várják a kötelezettségek, így nem halogathatja tovább a kiutazást. A vírushelyzet miatt Zsuzsa nem tud vele menni, azonban párját otthonában

„Meg kellett tanulnom, hogy elég türelmes legyek. Ha ezt túléljük, akkor megmutattuk a világnak, hogy bármit túlélünk. Ha nem, akkor más az utunk. Krishannak most el kell mennie, hogy visszajöjjön” – mondta októberben a műsorvezető a Best magazinnak adott interjúban, és akkor is azt gondolta, sok erő kell majd, hogy átvészeljék ezt az időszakot. Igaz, nem ez volt az első alkalom, hogy Krishan hazautazott a családjához, tavaly a házassághoz szükséges okmányokért tért vissza Indiába. Ezúttal azonban hosszabb időt volt távol. 

„Annak idején megállapodtunk, hogy Krishan fél évente hazautazik majd. A családjának szüksége van rá, ahogy neki is a családjára. Érzelmileg és spirituálisan sem szakadhat el szülőhazájától.”

Demcsák Zsuzsa és férje most boldogan osztották meg a közös fotójukat: 

Demcsák Zsuzsa és Krishan Dangwal újra együtt vannak

Demcsák Zsuzsa és Krishan Dangwal újra együtt vannak (Fotó: Facebook/Demcsák Zsuzsa)

Krishan oldaláról is jól látszik, hogy Zsuzsának nem kellett aggódnia a külön töltött idő miatt, férje odáig van érte. 

Sztárok, akik nem magyar párt választottak maguknak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top