nlc.hu
Horoszkóp
Ilyen randira számíts ezzel a 3 csillagjeggyel

Ilyen randira számíts ezzel a 3 csillagjeggyel

Az első találka előtti izgalom semmihez sem fogható. Nagy remények, lázas készülődés. Csakis rajtatok múlik, mit hoz az első alkalom, de elmondjuk, a csillagjegy alapján tőle mi várható.

Te a harmadik szettet próbálod már, közben a pasi a csomagtartóba pakol, mert meglepetést tervez az erdőben. Lehet, hogy elsőre bosszús leszel a sáros tűsarkú miatt, aztán kiderül, az álmaid randija volt ez, álmaid pasijával. Ha mégsem sikerül túl jól, de vonzódsz hozzá, adj még egy esélyt. A csillagjegyük alapján erre számíthatsz 3 pasitól, amikor randizni kezdtek.

randi

Fotó: Pixabay

Ikrek (május 21. – június 20.)

A kettősség jellemző rá, hajlamos még a személyiségét is váltogatni. A változatosságra való törekvése és energiája miatt nagyon jó partner az ágyban. Elemében van a társasági eseményeken és rendkívül jó társalgó, hosszasan tudtok majd beszélgetni mindenről. Egy igazi flörtölő, aki szereti a játszmákat. Szóval ne add meg magad túl hamar! Mindketten élvezni fogjátok, ahogy fokozatosan juttok el az ágyig – ő bármilyen hamar indulna is. Ha egy viharos kalandra vágysz, az Ikrek pasi a te eseted.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A legkiegyensúlyozottabb csillagjegy. Olyan üzeneteket kapsz tőle, amitől eldobod az agyad, de hidd el, alaposan megdolgozott velük. Ha úgy tűnik, nincsen oda érted, nem benned van a hiba! Határozatlan, és belső tépelődése látszik meg rajta. Részedről nem kérdéses a vonzalom – elbűvölő és vonzó férfi, akire mindenki felkapja a fejét, amint belép az ajtón. Természetes eleganciája a védjegye, és imádja egy nőben a kecsességet. Szinte régimódian udvarias, jelenlétében számíts rá, hogy mindig lesegíti a kabátodat. Te pedig ügyelj majd, hogy helyesen használod az evőeszközöket.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Kalandvágyó és szárnyal a fantáziája. Egy kicsit furcsa fazon, de nagyon vicces és kreatív randipartner. Izgalmas és nem szokványos helyekre visz majd el, váratlan piknik egy elhagyatott bánya mellett, és persze jöhet a szex is bárhol. Nem fog játszmázni sem, teljesen őszinte, így első perctől kényelmesen érzed majd magad vele, és magadat adhatod. Nem ítélkezik, és nem bánja, ha a körülötte lévő emberek is olyan zizik mint ő maga. Nyugodtan felfedheted az eddig rejtett titkaidat, legyen az egy furcsa babagyűjtemény, vagy a legcikibb tetoválás tini korodból, mélyen a bikinivonal alatt. 

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet randi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top