nlc.hu
Sztárok
Született feleségek gyerekszereplője

Felnőtt a Született feleségek dundi kislánya: rá sem lehet ismerni Juanita Solisra!

Juanita Solis, a Született feleségek egykori gyereksztárja felnőtt nővé érett. Madison csinos nő lett, épp egyetemre jár, és már több forgatókönyvet is írt.

Még akkor is, ha csak fél szemmel nézted a Született feleségeket, a Gabriela Solis lányát alakító kislányra egészen biztos emlékszel. Juanita, vagyis Madison De La Garza azóta nővé cseperedett, és alaposan megváltozott.

Gyereksztárból fogatókönyvíró

Madison 2001-ben született Dallasban, és még csak 7 éves volt, amikor 2008-ban feltűnt a földkerekség egyik legismertebb sorozatában, a Született feleségekben. Egyből reflektorfénybe került, hiszen Gabriela Solis, azaz Eva Longoria kislányát, Juanitát alakította. Madison kétség kívül kitűnt a többi gyerekszínész közül: a dundi és pimasz kislány karaktere kontrasztot hozott a tökéletességet színlelő kertvárosi életbe, életszagúvá téve a sorozatot.

A Született feleségek Junaita Solis-a alaposan megváltozott

Madison a Született feleségekben (Fotó: Getty Images/ Ron Tom/Walt Disney Television)

A cserfes Juanita végig, a sorozat befejező epizódjáig a képernyőn volt, mi pedig Gabrielával egyetemben beválasztottuk a legsikeresebb sorozatok imádni való anya-lánya párosai közé. De a gyerekszínész közben több szerepet is vállalt, és tiniknek készült moziban, sorozatban is feltűnt. Madison anyai ágról Demi Lovato féltestvére, akivel imádják egymást.

Demi Lovato és Madison De La Garza

Madison féltestvérével, Demi Lovatoval 2011-ben (Fotó: Getty Images/Valerie Macon)

Madison szerepet kapott a Selena Gomez és Demi Lovato főszereplésével készült Hercegnővédelmi program című filmben, valamint a Sonny, a sztárjelölt nevű Disney-sorozatban is feltűnt, amiben szintén Demi Lovato játszotta a főszerepet. Azóta több – itthon nem vetített – sorozatban is szerepelt: a Rossz Tanár és az American Koko epizódjaiban láthatták az amerikai nézők.

Az egykori Juanitát azonban nemcsak a színészkedés, hanem a kamera másik oldala is érdekli: a Subject 16 című 2018-as rövidfilm forgatókönyvét ő maga írta, Brett Hodgsonnal, a film rendezőjével együtt. Ezt azóta több alkotás követte, utoljára 2020-ben jelent meg egy kisfilm, a Pink Elephant, aminek szintén a fiatal lány írta a forgatókönyvét.

Madison De La Garza a Született feleségek gyereksztárja felnőtt

Fotó: Madison 2009-ben és 2016-ban (Fotó: Getty Images/ Jason LaVeris/FilmMagic és Getty Images/John Sciulli)

Dundi kislányból csinos és céltudatos tini lett

Kislányként sokan csúfolták a súlya miatt a Született feleségek gyereksztárját, és sok időbe telt, mire a sértések okozta sebeket feldolgozta. Ebben aktív szerepet vállalt Demi Lovato, aki nyíltan beszélt a Madisont ért bántásokról, és saját súlyproblémáiról is őszintén nyilatkozott. Madison a tinédzserkori depresszióját többféle módon igyekezett feldolgozni, többek között a The Imbalancing Act című rövidfilmmel, aminek forgatókönyve az ő nevéhez fűződik.

Az egykori dundi kislány azonban ma már a múlté: a Született feleségek nagy átalakulásai között ő is előkelő helyet foglal el. Madison rengeteget fogyott, amit előszeretettel mutat meg Instagram-oldalán. A rajongótábora folyamatosan nő: már több mint félmillió követővel rendelkezik.

Madison De La Garza a Született feleségek gyereksztárja felnőtt
Megnézem
Összes kép (3)

Madison már kislányként is szerette a filmipart, imádott forgatni. Elmondása szerint sokféle műfajt szeret, közel állnak hozzá a vígjátékok, de a kedvence a sci-fi. Úgy tartja, hogy ezzel a műfajjal lehet leginkább üzenetet közvetíteni és társadalomkritikát megfogalmazni.

Utoljára 2018-ban jelent meg hivatalos eseményen, ahol kép készülhetett róla, de az Instagram-fotóin jól látszik, hogy azóta még többet változott:

2019-től a Chapman Egyetemre jár, és jelenleg a tanulást helyezi előtérbe a színészkedéssel szemben. Ami a jövőt illeti, a fiatal lány a filmiparban képzeli el magát.

Még több sorozat a 2000-es évekből!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top