nlc.hu
Sztárok
A Keresztanyu határőre, Gonda Kata: akkor és most

Gonda Katát kócos tiniként ismerte meg az ország – A Keresztanyu határőre csak Viki szerepében ilyen komoly

Mostanában leginkább a Keresztanyu szigorú határőreként láthatjuk Gonda Katát, és nem véletlen, hogy az első pillanattól ismerősnek tűnt.

Talán éppen a szigorú határőr szerepe miatt, de kellett egy kis idő, hogy felismerjük Gonda Katát a Keresztanyuban. A sorozatban nagyon keveset mosolyog, pedig a színésznőről nehéz olyan régi felvételt találni, ahol annyira komoly lenne, mint Viki szerepében. 

A Keresztanyu határőre Viki, akit Gonda Kata alakít

A Keresztanyu határőre Viki, akit Gonda Kata alakít (Fotó: Sajtóklub)

„Viki egy nagyon kemény lány, aki egy férfias szakmában tevékenykedik, és nem is szeretné, ha emiatt másképpen kezelnék őt  a többiek” – mesélt Kata a szerepéről az RTL stábjának a sorozat forgatásán. 

Gonda Kata élvezte a kihívásokat:

Elég megnézni a videót, hogy kapjunk egy kis ízelítőt abból, milyen életvidám alkat a nemrégiben eljegyzett színésznő. Korábban már sokszor láthattunk különböző szerepekben, bár talán nem ugrik be elsőre, hogy ő volt az.

Ilyen mosolygós valójában Gonda Kata:

Gonda Kata, ahogy az egyik reklámban láthatjuk
Megnézem
Összes kép (3)

 Nekünk nem esett le egyből, hogy ő az, talán mert nem ukrán akcentussal beszél, vagy a frufru, mindenesetre egyből megnéztük az archívumot, és jó kis képeket találtunk a Barátok köztös időszakból. 

Gonda Kata, R. Kárpáti Péter és Kiss Ramóna társaságában a 2009-es Story Ötcsillag Díjátadó Gálán
Megnézem
Összes kép (3)

A martfűiek pedig már sokkal régebben felfedezték Kata tehetségét, aki gyerekkorától kezdve versmondóként járt versenyekre, táncolt, és a gyerekkori lelkesedése nem csappant, gimnáziumban is drámaórákra járt, öt éven át a Földessy Margit Drámastúdióban tanult, majd a Barátok közt idején a Táncművészeti Főiskolán halasztott azért, hogy a Színművészetire felvételizhessen, onnan gyakorlatra a Vígszínházba került. Kata nagyon hálás mindenkinek, aki segített neki abban, hogy ma színészként dolgozhat.

Ha nézegetnél még régi képeket sztárokról, akkor íme néhány cikk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top