nlc.hu
Sztárok

Kunovics Katinka átalakulása

Kunovics Katinkát meg sem ismered 10 évvel ezelőtti fotóján

Ha valaki, akkor Kunovics Katinka óriási átalakuláson ment át az elmúlt időszakban, hiszen két évvel ezelőtt 60 kilót fogyott. Te emlékszel még, hogy nézett ki 9-10 évvel ezelőtt? Nem fogsz hinni a szemednek!

Kunovics Katinka két évvel ezelőtt, 2019-ben döntött úgy, hogy mindenféle segítség és beavatkozás nélkül, a saját akaraterejére támaszkodva lefogy, aminek köszönhetően konkrétan megfelezte testtömegét, 120 kilóról 60 kilóra fogyott.

Kunovics Katinka fogyása

Kunovics Katinka 2011-ben, Völgyi Zsuzsival (Fotó: Rákosi Péter/smagpix) és Kunovics Katinka napjainkban (Fotó: Kunovics Katinka/Instagram)

Az óriási eredmény ellenére 2020-ban a Story magazinnak azt nyilatkozta, nem elégedett azzal, amit a tükörben lát.

„Zavaros az énképem, a berögzült érzéseket nagyon nehéz megváltoztatni. (…) Csúnyának látom magam. A tükörbe nézve hiába látok egy feleakkora embert, mint amekkora egy évvel ezelőtt voltam, még így is vannak dolgok, amik nem tetszenek. Sosem vagyok elégedett magammal. (…) Ráadásul sosem engedhetem el magam. Nincs csalás, nasizás, a fogyókúrázásnak sosincs vége” – mondta a 43 éves énekesnő.

Kunoics Katinka akkor és most

Kunovics Katinka a Romantic zenekarral (Fotó: Story-Best x Archívum/smagpix)

Nehéz időszakon van túl

A Romantic énekesnője nemrég a Ripostnak mesélt arról, a világjárvány miatt anyagilag ő is nehéz helyzetbe került, hiszen ahogy sok más előadóművésznek, neki is lemondták a fellépéseit.

Ének-zene és zongoraórákat ad, így próbálja pótolni a koncertezésből származó kieső jövedelmét, de azt mondja, egyelőre nincs annyi tanítványa, hogy az ebből befolyt összeg elegendő legyen. A nehézségek ellenére megpróbál pozitív maradni. „A kislányom miatt igyekszem a legnehezebb helyzetet is nem kétségbeesve és pánikolva, hanem pozitívan átvészelni” – mondta.

Zenészbe szeretett bele

Szerencsére a sok megpróbáltatás után a gyermekét egyedül nevelő énekesnőre ismét rátalált a szerelem és a boldogság.

„Tavaly tavasszal éreztem először azt, hogy ahhoz még fiatal vagyok, hogy lehúzzam a rolót. Nyitott lettem egy új kapcsolatra. Kíváncsiságból beregisztráltam egy internetes társkereső oldalra, de nem görcsöltem rá, hogy jöjjön az Igazi. Több férfival is levelet váltottam, de egy randim sem volt. Majd fotó alapján ismerősnek tűnt egy srác, akiről tudtam, hogy a Facebookon is az ismerősöm, de személyesen nem ismerjük egymást. Albert Zoltánnal elkezdtünk levelezni és rengeteg közös témánk lett, hiszen ő is zenész és húsz évig hajón muzsikált, de a vírus miatt fel kellett hagynia a külföldi munkájával. Nem sok időt fecséreltünk az online világban, hanem pár levélváltás után személyesen találkoztunk” – részletezte a Kiskegyednek Kunovics Katinka, aki azt is elárulta, hogy a gyerekeik is nagyon jól kijönnek egymással, igazi családként működnek együtt, ráadásul nemrég össze is bútoroztak.

Olvass még több akkor és most sztorit az nlc.-n:

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top