nlc.hu
Baba

Mihalik Enikő a második gyermekéről

Mihalik Enikő második gyermekét örökbe fogadná

A várandós topmodell beszélt a lánykérésről, a kismamaságról, és arról is, hogy a szeretetből, ami benne van, szívesen adna egy kevésbé szerencsés sorsú gyermeknek is.

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy Mihalik Enikő férjhez ment szerelméhez, Korányi Dávidhoz, és hamarosan megszületik majd kislányuk. A magyar modell a Fókusznak mesélt az elmúlt időszakról,  többek között arról is, hogy többször szóba került már náluk, hogy a második gyermeket örökbe szeretnék fogadni. „Egyelőre ez a mondás, és semmi nincs kizárva” – tette hozzá a modell.

És hogy miért gondolkodtak el az adoptáláson? „Van egy drasztikus véleményem a világ globális fejlődéséről, a túlnépesedésről és arról, hogy nagyon sok gyermek szerencsétlen körülmények között születik, nő fel és él, és úgy gondolom, hogy ha mi már replikáltuk magunkat egy egyedben, akkor a világ számára is és a gyermekek számára is a legnagyobb ajándék az lenne, ha mi egy kevésbé szerencsés sorsú gyermeket magunkhoz fogadnánk. Érzem magamban azt, hogy az a szeretet, amit tudnék adni annak a gyermeknek, az nem lenne megkülönböztethető a sajátomtól. Szerintem nekem az a különleges adományom az élettől, hogy ez a szeretet létezik bennem.”

Mihalik Enikő emellett beszélt arról is. hogy már akkor úgy érezte, hogy párjával nagyon komolyan gondolják a kapcsolatukat, mielőtt kiderült volna, hogy babát vár, de arra nem számított, hogy Korányi Dávid megkéri a kezét. Így természetesen nagyon meglepődött, amikor a tatai tónál piknikezve barátja feltette a nagy kérdést. „Erre csak annyit mondott, hogy hát nagyon hálás közönség vagyok és többször kéne megkérnie a kezemet, mert igazán aranyos volt, ahogy belekönnyeztem.”

Ami a várandósságot illeti, az elején komoly rosszullétek gyötörték, és akkor lett gyanús, hogy állapotos, amikor kívánós lett. Hozzátette, valószínűleg kettejük közül ő lesz majd a szigorúbb szülő, ami pedig a modellkedést illeti, nem fog tiltakozni, ha lánya is ezt a pályát választja, hiszen pozitív élményei vannak.

Mihalik Enikő

Mihalik Enikő (Fotó: Profimedia)

Sztárok, akik örökbe fogadtak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top