nlc.hu
Horoszkóp

Így szeret beléd a Kos pasi

4 egyszerű tipp, hogy beléd zúgjon a Kos férfi

Ha ismersz Kos csillagjegyű pasit, talán kicsit bonyolultabbnak tartod annál, hogy ez a négy dolog elég legyen az elcsábításához. Pedig hidd el, menni fog!

A Kos uralkodó bolygója a Mars. Nem csoda, hogy egy ízig-vérig férfias, csupa energia, tevékeny és törtető férfival állsz szemben. Magabiztos, bátor és mindig pontosan tudja, mit akar az élettől. Ahhoz, hogy elcsavard a fejét, először ismerd meg a természetét – és már érteni fogod, miért ezek a lényegi lépések a Kossal való szerelem irányába.

randevúzó szerelmespár erdőben

Fotó: Unsplash

1. Használd a testbeszédet

Nagyon fontos számára az ápoltság, így mindig hozd a legjobb formád. Az önbizalmadnak is jót tesz, a Kost pedig ámulatba ejti a természetes női test. Nem kedveli ugyanis az erős sminket, az utolsó részletig kimunkált megjelenést. Ódzkodik mindentől, ami megjátszott, művi. Legyél magabiztos a bőrödben, ragyogó. A tested és gesztusaid nem hazudnak: ha azt látja, egy erős, nőies, magával elégedett nővel áll szemben, nem megy el melletted.

2. Flörtölj vele

Nagyon fontos a Kosnak a szexualitás, és vonzó számára az a nő, aki flörtöt kezdeményez. Ebben is legyél természetes! Miközben lehetsz kissé kihívó, ne lépd át a közönségesség határát. Ha megnevetteted, és el tudsz vele tölteni pár órát beszélgetve néhány ital mellett, már félig megnyerted a csatát.

3. Legyél őszinte

Ki nem állhatja a játszmákat. Ne rajta próbáld ki a trükköket, amit egy kezdődő kapcsolatban a másik tesztelésére használnál. Ha bármi zavar vele kapcsolatban, egyenesen kérdezz rá. Ő az a fajta pasi, aki ha nem tetszik valami, elsétál, nem játszmázik. Mindkettőtök dolgát megkönnyíted, ha közlöd vele, mit vársz tőle és a kapcsolattól. 

4. Szórakozzatok jól

A Kos könnyen elunja magát, az élet bármely területén. A kihívás, a szórakozás nagyon fontos neki, és a párkapcsolatban is akkor tud kiteljesedni, ha megvan a vágyott változatosság. Keress közös hobbit, de közben legyenek saját élményeid is. Beszélgess vele sokat, és ha mindig fel tudod vidítani, megnevetteted: nem kell hozzá sok, és teljesen beléd szeret.

(via astrology-india)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top