nlc.hu
Sztárok
Péterfi Judit a gyerekvállalásról

Péterfi Judit: „Elítélnek, mert nem vagyok házas és nincs gyerekem” – kifakadt a műsorvezető

Tiltakozik a megbélyegzése ellen Péterfi Judit.

Péterfi Juditnak minden vágya megtapasztalni az anyaságot, ám eddig nem adatott meg neki. „Most azonban már olyan szakaszában tart az életem, és olyan korban vagyok, amikor a társadalom rögvest megítél amiatt, hogy nem  vagyok házas és nincs gyerekem. (…) Ezer és egy oka lehet annak, hogy egy nő 40 évesen miért gyermektelen. (…) A volt kedvesemmel azért engedtük el egymás kezét, mert míg én már babára vágytam, ő már nem szerette volna elölről kezdeni a családalapítást. Emiatt úgy váltunk el, hogy szerettük egymást” –  árulta el a BEST magazinnak a műsorvezető, aki legalább az esélyt szeretné megadni magának, hogy rátaláljon arra a férfira, akivel ugyanazt szeretnék: egy közös családot. 

Péterfi Judit

Péterfi Juditnak nemrég ért véget a párkapcsolata, éppen a gyerekvállalás kérdése miatt (Forrás: YouTube / Siker Story Péterfi Judittal – videó)

Péterfi Judit őszintén vallott arról is, hogy amiatt is beszólnak neki, hogy ilyen idősen akar szülni. „Nem én vagyok az egyetlen, akinek szemrebbenés nélkül odavágják: ’Szerintem neked már késő gyereket vállalni.’ Ez olyan érzés, mint amikor szíven szúrnak, és megforgatják benne a kést. És nem azért, mert fáj az igazság, hanem mert nem ez az igazság” – panaszolta.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST
 

Sztárok, akik 40 év felett lettek anyák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top