nlc.hu
Sztárok
Nyertes Zsuzsa gyásza

Nyertes Zsuzsa sírva mesélt a veszteségeiről: „Ezek beleégtek az életembe”

Nehéz év áll Nyertes Zsuzsa mögött, aki néhány hónap leforgása alatt veszített el három fontos embert.

Manapság a beszélgetések egy bizonyos pontján előkerül az oltáskérdés, Nyertes Zsuzsáról rögtön megtudtuk, hogy mindkét adag kínai vakcinát megkapta már, amiről még vidáman mesélt a Reggeli stúdiójába. 

„Az egész családból senki nem esett át a Covidon” – kopogta le a színésznő, aki annak ellenére igyekezett megőrizni az optimizmusát, hogy nehéz év van mögötte. 

„Kezdődött azzal, hogy édesapám június 15-én elhunyt, márciusban kezdődő Covid-járvány miatt megszűntek a színházak, ennek köszönhetően az utolsó két-három hónapjában – akkor még nem tudtuk, hogy ez az utolsó két-három hónap lesz – akkor mindennap ott voltam. Főztem neki a kedvenceit, és nagyon-nagyon sokat voltunk együtt. Valamilyen szinten az egyik szemem sír, a másik nevet, mert a Covidnak köszönhetem, hogy apuval nagyon-nagyon sokat tudtam együtt lenni. Ha nem jön a Covid, akkor utazom és játszom ezerfele, és akkor is beszéltünk kétnaponta, és hétvégente időt kerítettem arra, hogy elszaladjak hozzájuk. Tehát ő volt az egyik, ami miatt biztosan nem fogom elfelejteni 2020-at.”

Nyerte Zsuzsa sírva mesélt a veszteségeiről

Nyerte Zsuzsa sírva mesélt a veszteségeiről

Nyertes Zsuzsa nem sokkal később két közeli barátját veszítette el. Böröndi Tamás halála nagyon megviselte, közel negyven éven át volt a partnere, Éles Béla pedig december 28-án hunyt el, ahogy a színésznő mondja, ő nem koronavírusban, de szintén váratlanul távozott.

„Ezek a veszteségek, a 2020 beleégett az életembe.”

A színésznő igyekszik a pozitívumokra koncentrálni, erről is mesélt a Reggeliben: 

Ha olvasnál sztárokkal készült interjúkat: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top