nlc.hu
Szabadidő

Külföldi fellépőket jelentett be a Kolorádó Fesztivál

Külföldi fellépőkkel készül a nyárra a Kolorádó Fesztivál

Augusztus közepén rendezik majd meg a fesztivált, amire már bérletet is lehet vásárolni.

Bár elindult az újranyitás Magyarországon, egyelőre még nem tudni, hogy mire lehet majd számítani idén nyáron, mi lesz például a kisebb-nagyobb zenei rendezvényekkel azonkívül, hogy vélhetően jól jön majd a védettség igazolvány.

A  Kolorádó Fesztivál szervezői mindenesetre bizakodóan tekintenek a jövőbe, amellett, hogy már lehet bérleteket vásárolni, nemrég ugyanis bejelentették, hogy kik azok a külföldi fellépők, akikkel majd lehet találkozni augusztus 11. és 14. között a Nagykovácsihoz közeli Sztrilich Pál Cserkészparkban. Ott lesz például Alice Phoebe Lou, aki 2019-ben a Campus Fesztivál miatt jött volna Magyarországra, de akkor megbetegedett.

De számítani lehet még az angol Black Midire is, és a lista még nem ért véget. “Korábban már beharangozott, karakteres kortárs hip-hop programunkat SHYGIRL csontig hatoló, szuperfriss jövő trapje koronázza meg. Szintén budai hegyek között bulizik majd velünk az újhullámos electro nagykövet Helena Hauff és a főleg kifinomultan életigenlő diszkókkal operáló HUNEE is. A szcénájában üstökösként emelkedő Giant Swan fejszaggató DIY zajtechno live act formájában próbál majd lesodorni mindenkit a lábáról, Roza Terenzi pedig a tört ütemekben gazdag, kifinomult ausztrál buliztatásból tart előadást” – írják Facebook-posztjukban.

(via 24.hu)

koncert

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top