nlc.hu
Horoszkóp

Szavak nélkül így imádnak a föld jegyek

A szerelmes Szűz férfi mindenben támogat

A férfiak többsége nehezen mutatja ki az érzéseit. Talán elhangzik, hogy szeret, de te tudni szeretnéd: mennyire.

Nagyon jó dolog, ha két ember szabadon tud beszélni az érzelmeiről. De általában a férfiak ebben nem olyan jók, és a nők között is sokan vannak, akiknek jobban megy kimutatni, mint kimondani: szeretlek.

boldog pár

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

A legnagyobb bizonyítéka annak, hogy nagyon szeret, ha engedelmessé válik. Természetesen nem lesz belőle engedelmesen pitiző pincsi, de a makacs, önfejű Bika egyszer csak engedni kezd az elvárásaiból. Elfogadja a véleményedet, egyszerűvé válik vele kompromisszumot kötni. Amikor eljön ez az időszak, biztos lehetsz benne, teljesen beléd zúgott.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Amikor szeret, bármit képes megtenni érted. Ha valakire igaz a mondás, hogy a csillagokat is lehozza az égről, az a szerelmes Szűz pasi. Ne csak anyagi javakra gondolj, hanem tényleges erőfeszítésekre. Támogatni fog és ösztönözni, hogy fejlődni tudj, és kihozd magadból azt, amire mindig vágytál. Ennél szebb dolgot egy szerelmes férfi nem tehet.

Bak (december 22. – január 19.)

Azt veszed észre, hogy megfogyatkoznak a késői megbeszélései. Felhív, hogy ebédeljetek együtt napközben. Ez egy Bak esetében egyet jelent: a munkája elé helyez! Nagyon fontos vagy neki, de tudod róla, mennyire büszke a karrierjére. Viszont amint megfordul a sorrend, és te kerültél az első helyre – semmi mást nem jelent, csak fülig szerelmes beléd.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top