nlc.hu
Horoszkóp

Szavak nélkül vallanak szerelmet a tűz jegyűek

Így mondja el a Kos pasi szavak nélkül, hogy szeret

Az őszinte tűz jegyű férfiak nem játsszák meg magukat, ha szerelmet kell vallani. Ha nem szavakkal fejezik ki, a tetteik egyértelműen megmutatják érzelmeiket.

A heves tűz csillagjegyek nem félnek kimutatni az érzelmeiket. Az őszinteség nyilvánvaló, a felfokozott létben nincs helye és ideje a játszmáknak. De néha a férfiak keresik a szavakat, ilyenkor egyszerűbb, ha a tetteik beszélnek helyettük. Ismerd meg a jeleket!

szerelmes férfi és nő

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Ha egy Kos jegyű férfi beléd zúg, a bátor lovag páncélja lehull, és csak a hősszerelmes marad ott, pőrén, az érzelmeivel. Természetesen így is a hercegnője maradsz, akit mindenáron védelmezni fog. Ne értsd félre, nem gondolja rólad, hogy gyenge vagy, vagy segítségre szorulsz. Csak tudtodra akarja adni, hogy bármiben számíthatsz rá, melletted áll jóban, rosszban, eltántoríthatatlanul.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Amikor az Oroszlán megtisztel azzal, hogy az első számú rajongójának nevez, tudd: helyben vagyunk. Nem fog hősies dolgokat tenni érted, nem fog pátyolgatni, még ha néha jól is esne tőle. Viszont benne van minden őrültségben veled együtt, és mindig támogat. Olyan dolgokat is véghez viszel mellette, amiről soha nem gondoltad, hogy képes leszel. Mi ez, ha nem szerelem?

Nyilas (november 22. – december 21.)

Az őrülten szerelmes Nyilast hűsége leplezi le. Ne arra gondolj, hogy nem csal meg, ez csak természetes. A hűsége elkötelezettség irántad, ami leplezetlen csodálattal vegyül. Soha nem fog melletted másik nőre nézni, de nincs is rá szüksége. Te vagy az egyetlen, akit maga mellett szeretne tudni, és nem érzi lemondásnak, ami ezzel jár.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top