nlc.hu
Horoszkóp
A könyvespolc elárulja a csillagjegyedet

Mutasd a könyvespolcod, megmondom, ki vagy – a horoszkópod szerint!

Minden csillagjegy egyéniségét tükrözik a használati tárgyai. Izgalmas böngészni való a könyvespolc, nem csak az irodalmi ízlésről árulkodik.

Ha szeretsz olvasni, mindig izgalmas egy új lakásba lépve végignézi a könyvespolc kötetein. De arra gondoltál-e már, hogy megtippeld az illető csillagjegyét? Ez is kiderül belőle.

könyvespolc

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Színek és gyertyák
Nem zavarja, ha sok, színes és különböző méretű könyv van halomban a polcán. Mint tűz jegy, imád mécsesekkel és gyertyákkal dekorálni, ami könyvespolcán is feltűnik számos helyen.

Bika (április 20. – május 20.)

Keretezett nyomatok
Kitűnő ízlése van, a könyvespolcát is szereti elegánsan berendezni, különleges példányokkal. Feltűnik egy-egy antik nyomat bekeretezve a könyvek között, hasonlóval májusi születésnapján is meglepheted.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Jókedvű fotók
Talán egy instant kamerát is találsz hanyagul odakészítve, de jó néhány bulifotót biztosan. Keretbe, vagy kitámasztva: a vidámságról és barátságról szóló képek egy Ikrek polcáról nem hiányoznak.

Rák (június 22. – július 22.)

Romantikus nosztalgia
Gyertyával öntött csorba porcelánbögre, lemezjátszó, öreg mackó a gyerekkorából  – ezek mind a Rák polcának kellékei. Gyerekkori könyvei éppúgy megtalálhatók, mint a kedvenc romantikus regényei.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Díjak és elismerések
Oklevél, érme és serlegek, vicces díjak a legmókásabb munkatársnak, vagy a legjobb férjnek járó plüssmaci… egészen nyilvánvaló, hogy egy Oroszlán ünnepli itt magát. Ne feledd megdicsérni, és ne csak az ízlése miatt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Napi bölcsesség
Precízen rendben tartott könyvespolc, és fontos mondatok. Szeret egy-egy bölcselettel vagy mantrával készülni a következő napokra, találsz nála egy üzenőtáblát, amire ránézve te is magabiztosabb leszel.

(csütörtökön folytatjuk a következő 6 csillagjeggyel)

via spruce

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top