nlc.hu
Horoszkóp

A Nyilas olvasás közben is utazni vágyik

Ezt olvasd a csillagjegyed szerint, és teljesen kikapcsolódsz!

Lopj egy órányi időt magadnak, és keress egy napos padot a parkban! Egy kávéval ülj le olvasni, a csillagjegyed alapján pedig segítünk a választásban.

Egy jó könyv kikapcsol, feltölt, érzelmekkel telít, gondolkodásra késztet. Este érdemes átszokni az olvasásra a képernyő helyett, pihentetőbb alvás lesz a végeredmény.
Napközben pedig kapd fel a termoszodat, vedd meg a kedvenc kávédat, és merülj el a történetben. Még a legkisebb parkban is közel érezheted magad a természethez, a rigók nem fogják vissza magukat.

lány olvas a tengerparton

Fotó: Pixabay

Bika (április 20. – május 20.)

Türelmes, stabil és néha bizony makacs vagy. De a természetednek köszönhetően olyan könyvek is közel állnak hozzád, amik nem divatosak, azaz a klasszikus darabok és a történelmi, kosztümös művek is. A magyar irodalomban is csemegézz, de egy jól bevált romantikus történet, mint például a Büszkeség és balítélet, bármikor társad lesz az énidőben.

Rák (június 22. – július 22.)

A csillagjegyek között te vagy az érző lélek, és ennek megfelelően bármit szívesen olvasol, ami megérinti a szívedet. A legmélyebb és legőszintébb érzéseket az életrajzokban találod. Az önéletrajzokban pedig az vonz, hogy belemászhatsz valaki másnak a fejébe. Ha pikáns, szórakoztató könyvekre vágysz, olvass rakkendroll könyveket, oda leszel az Ozzy Osbourne életéről szóló darabtól!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Harmóniáról szól az életed, vagy az erre való törekvésekről. Nagyon lekötnek az emberi kapcsolatokról szóló könyvek, ami lehet sci-fi, vagy napjainkban játszódó regény. Ha mindez elgondolkodtató, és szövevényes cselekménnyel van átitatva, programokat vagy képes lemondani, hogy a könyvet bújhasd. Kezdd el A sziámi ikrek szexuális életét, ami egy bizarr érzelmi viszonyról szól.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Humor, dialógusok, lenyűgöző kalandok, távoli tájak – ez a személyiséged leírása is lehetne, de most olyan könyvekről van szó, amikben mindez megtalálható. Ha magaddal vinnéd inspirációnak, nincs szükséged vaskos darabra. Tökéletes és minden korosztálynak ajánlható Gerald Durrell összes Görögországban játszódó könyve, amit letenni sem tudsz, de sajnos másra sem vágysz majd, csak hogy a helyszínen lehess.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top