nlc.hu
Trend

Szakítás szerelemlakattal

10 ezer kilométert utazott a szakítás után, hogy bosszút álljon

Kassie-t nagyon megbántotta a pasija. Hát, repülőre szállt, hogy elbánjon a szerelemlakattal, ami egy kontinenssel arrébb volt.

Kassie Young és barátja két éve jártak Dél-Koreában. Szerelmesek voltak és ezt nem is titkolták, ezért egyik koreai toronyháznál lévő lakatfalra felraktak egy szerelemlakatot, a kulcsot eldobták, hogy innentől az ő kötelékük megbonthatatlan.

Kassie nem akarta, hogy nyoma maradjon a szerelmüknek (Illusztráció: Pexels.com)

Kassie nem akarta, hogy nyoma maradjon a szerelmüknek (Illusztráció: Pexels.com)

Csakhogy a fiú nemrég közölte Kassie-vel, hogy ő már nem szerelmes, és jobb lenne, ha szakítanának. Az amerikai lány nagyon megharagudott. De annyira, hogy hajlandó volt repülőre szállni és tízezer kilométert utazni, hogy levágja a Dél-Koreában hagyott lakatot.

Bár volt, aki kicsinyesnek nevezte Kassie tettét, sok netező a támogatásáról biztosította az elszánt lányt, mások vérszemet kaptak és a Párizsban hagyott lakatjuk akarják levágni, amit még az exükkel raktak oda. A LadBible cikke meg is jegyzi, hogy a francia fővárosból 2015-ben mintegy 45 tonna (!) szerelemlakatot távolítottak el.

Még több szakítás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top