nlc.hu
Horoszkóp

Nekik fáj a legjobban a szakítás

Ezeket a csillagjegyeket borítja ki legjobban a szakítás

Szakítás után egyesek teljesen magukba roskadnak, mások pedig ellenkezőleg, őrült módon próbálják kitombolni a fájdalmukat.

Biztosan ismersz olyat is, aki szépen, fegyelmezetten tovább lépett, te pedig nem győztél csodálkozni, hogyan lehet feldolgozni ilyen gyorsan a szakítást? Persze az egy dolog, hogy kívülről mi látható. Amikor valaki túl gyorsan gyászolja el az előző kapcsolatot, nem feltétlenül történt meg a lelki munka.

szomorú nő

Fotó: Pixabay

Bika: egy darabját veszíti el

Gyorsan és nagyon-nagyon mély érzésekkel szeret bele partnerébe. Romantikus lélek, aki hajlamos a társfüggőségre. Mindent belead egy kapcsolatba, és nem hajlandó látni a jeleket, ha egy kapcsolat a végét járja. Amikor a párja szakít vele, úgy érzi, egy darabját tépték ki belőle. Nagyon sokáig szomorú, roppant nehezen teszi túl magát a veszteségen. Amíg nem érzi magát igazán jól egyedül, folyton az exén jár a feje, semmiképp nem a következő kapcsolaton.

Rák: gyógyíthatatlanok a sebei

Senkit nem lep meg, hogy ő az egyik ezen a listán. A legérzelmesebb jegy, aki szeret drámázni is, és az önsajnálatért sem kell messzire mennie. Sajnos nagyon könnyű összetörni a szívét, mert jóhiszemű és naiv. Sokkal többet remél egy kapcsolattól, mint amennyit a másik valóban akar, ez többször is előfordulhat. Szakítás után folyamatosan újraéli a történteket, és amikor már majdnem begyógyultak a sebei, talál rá okot, hogy felszakadjanak.

Skorpió: belül összeomlik

Ő a kivételes víz jegy, aki szenvedélyes és magas hőfokon ég. De belül ugyanolyan érzékeny, mint a társai, a Rák és a Halak. Teljesen beleteszi magát a szerelmi kapcsolatba, semmi más nem létezik olyankor. Váratlanul éri a szakítás, de higgadtan, rezzenéstelenül megy tovább. Belül pedig zokog, de nála ez a védekezési reakció. Nem adja át magát az érzelmeknek, különben összetörne az érzékeny szíve. Otthona biztonságában engedi szabadjára az érzelmeit, ahol nem látja senki gyengének.

(via pinkvilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top