nlc.hu
Horoszkóp

Ne lepődj meg, ha mástól hallod: szakítottatok

7 biztos jele, hogy a Kos nő végleg szakított

A szenvedélyes Kos nő mély nyomokat, és hiú reményeket hagy maga után – még akkor is, ha teljesen egyértelműen közölte: ennek a kapcsolatnak vége.

A szakítás mindig szörnyű élmény, még ha tudjuk is, így a legjobb mindenkinek. A viharos elválás után az érzelmek még mindig hevesek, talán úgy érzed, nem is végleges ez az állapot. Reménykedhetsz a folytatásban, még mindig szereted. De a magabiztos Kos nő döntése végleges, pláne, ha ezeket a jeleket tapasztaltad a közelmúltban.

határozott nő

Fotó: Unsplash

1. Már nem beszél

Kiváló beszélgetőtárs, remek kommunikációs érzékkel. Bármiről szívesen mesélt, csevegett, a komoly dolgokról is hosszasan, mélyen társalogtatok – múlt időben… Ha egy ideje már nem beszélt hozzád, súlyos oka van.

2. Nem tesz erőfeszítéseket

Imádja, ha flottul mennek a dolgok, rengeteg energiát fektetett a kapcsolatba. Régebben. Amikor ezzel felhagy, aggódhatsz a kapcsolatotokért.

3. Zárt ajtó fogad

Képletesen, de akár szó szerint is. Ha elutasítja a közeledésedet, vagy külön hálószobába költözik, az totálisan ellenkezik a forró vérű Kos természetével. Lehet, hogy tud magyarázatot adni. De az biztos: valami megváltozott.

4. Egyedül lenne

Egyre több időt tölt külön. Gondolkozni szeretne, merre tart a kapcsolat. Itt persze az is lehet, hogy komolyabbá válik a dolog, a Kos olyankor is magába száll. De ha több jel utal az ellenkezőjére, ez is csak megerősíti a gyanút.

5. Szakításról mesél

Ez lehet az egyik legmeglepőbb dolog: a barátaid a szakításról érdeklődnek. Te még úgy tudod, együtt vagytok… de ő már azt meséli mindenkinek, hogy szétmentetek. Nem téged akar bántani, egy csúnya figyelmetlenségről van szó, amivel kést döf a szívedbe.

6. Flörtölni kezd

Gyűlöli a hűtlenséget, és ha a kapcsolat hajnalán ilyet teszel, talán helyben szakít. Viszont szeret flörtölni, és amikor már lélekben kifelé száll a kapcsolatból, megfeledkezik magáról. Viszonozza a kacér pillantásokat, esetleg bókol pár pasinak. Rájössz, már nem az a nő, akit úgy szeretsz.

7. Közli, hogy túl van rajtad

Próbál minél kevesebb fájdalmat okozni, de őszinte, lényegre törő közlése semmiképp nem az. Elmondja, hogy mit (nem) érez irántad, és hogy ennyi volt. Amikor szakít, a könnyeid, a szavaid sem hatják meg, ő végleg elbúcsúzott. Adj időt magadnak, és várd meg, amíg szép emlék lesz az egész.

(via Herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top