nlc.hu
Horoszkóp

Így nézz szembe 3 csillagjeggyel szakítás után

3 csillagjegy, akit a szakítás a legjobban feldühít

Ha problémát jelent szembenézni partnered haragjával és szomorúságával a szakítás után, ezekkel a csillagjegyekkel még nehezebb lesz a búcsú.

Neked is fájdalmas döntés, ha eljutsz a szakításig. A legtöbben téged hibáztatnak majd, az exed barátja, családja, munkatársai. De két ember hibája, ha egy kapcsolat véget ér. Azt pedig tudniuk kell, hogy aki szakít, az fájdalmat okoz. A lelkiismereteddel pedig neked kell elszámolni.

haragos férfi

Fotó: Unsplash

Kos – hatalmas dráma, hirtelen csend

Óriási drámára számíts tőle, a tüzes Kos éktelen haragra gerjed. A Mars vezérelte jegyben ha veszteség éri, bugyog a szenvedély, de sajnos az agresszió is. Ez elsőre ijesztő lehet, de szerencsére amilyen gyorsan felhúzza magát, olyan gyorsan elillannak az erős érzései. Amikor szakítasz vele, úgy érzi, egy versengésben maradt alul, a büszkeségén ejtettél csorbát. Sajnos nem tudsz mást tenni, várni, amíg elül a vihar. A Kosnál ez gyorsan megy, még a végén te érzed magad hoppon emiatt.

Rák – egy világ omlik össze

Alaposan készülj fel, mikor és hogyan teszed. A szeretetteljes, visszahúzódó Rákot a szakítás legendabéli démonná formálja át. Úgy érzi, elárultad őt, az érzéseit, és most a világ minden haragját zúdítja rád. Az egyik nagyon érzékeny lelkű jegy, aki sok csalódáson ment már keresztül. Ezekről persze nem te tehetsz, ahogy arról sem, hogy nem gyógyultak be egykori sebei. Számíts rá, hogy sokáig hallasz még róla. Amikor feldolgozza, még az is lehet, hogy egyszer barátként ültök egy kávé mellett.

Skorpió – az irányítás elvesztése fáj

Az elengedés nehézsége az egyik gyenge pontja. Amikor vele szakítasz, úgy érzi, kicsúszott az irányítás a keze közül. Pedig nagyon erős csillagjegy, aki az életét mindig tudja irányítani. De a te érzéseid fölött nem rendelkezik, ezt el kell fogadnia. Bízott benned, hűséges volt, de most úgy érzi, elárultad: mert már nem szereted. Ha megcsaltad volna, még azt is jobban fel tudná dolgozni, mert ő maga szakítana veled. Dühét rád önti, és sokáig sértődött marad. Nem a legjobb módja a feldolgozásnak, de hidd el, megbirkózik vele.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet pár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top