Horoszkóp

Ezért szakítanak a föld jegyűek

Mindig megvan az okod a szakításra, aztán sajnáltatod magad, hogy nem találsz egy normális pasit sem. Tényleg mindig a másik fél a hibás?

Ha a föld elemhez tartozó csillagjegyben születtél, legfontosabb számodra, hogy biztonságban érezd magad. Így van ez a kapcsolataidban is, de van egy bökkenő: amint úgy érzed, hogy megtaláltad azt az embert, aki mellett meg tudnál nyílni, megijedsz, hogy valaki látni fogja védtelen énedet, így inkább menekülőre fogod. Amíg nem mered felvállalni magad, ne reménykedj a hosszú, boldog párkapcsolatban.

pár

Fotó: Unsplash

Bika (április 19. – május 20.)

Rettegsz tőle, hogy valaki megbánt. Attól is, hogy esetleg valaki gyengének, védtelennek lát téged. Ezért azt a kiváló taktikát választod, hogy amint valakihez közelebb kerülnél, és megismerné a gyengédebb oldalad, gyorsan véget vetsz a kapcsolatnak. Nincs gondod azzal, hogy odaadóan szeress valakit, mert mély érzésű, gondoskodó vagy és hűséges. De nem vagy hajlandó megnyílni a párodnak, annyira félsz a csalódástól. Így inkább menekülőre fogod, amikor már kezd tétje lenni a kapcsolatnak – de a másiknak már így is túl késő lesz. Beléd szeretett, és te most ripityára töröd a szívét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Érzelmileg igencsak kaotikus és labilis bírsz lenni. Addig gondolkodsz és elemzed a dolgokat, amíg nem találsz valamit, ami nem tetszik. Így vagy a kapcsolatokkal és az emberekkel is: amikor valami nem tökéletes, inkább eltávolítod az életedből. Soha nem tudsz valódi választ arra, ha megkérdezi az exed, hogy miért szakítottál vele. Mert nincsenek válaszaid! Nincs is okod, csak annyira ragaszkodsz a tökéletességhez, hogy amíg nem tudod valamire azt kijelenteni, hogy hibátlan, addig nem vágysz rá. Pedig sajnos rossz az irány. Te sem vagy tökéletes és a többi ember sem. A tartós boldogsághoz el kell fogadnod ezt, mert addig csak gyötörsz másokat.

Bak (december 22. – január 19.)

Teljesítménykényszered és a határidőkhöz való ragaszkodásod legendás. De a partnereid nem osztoznak ezekben a szenvedélyekben, és követni sem bírják az iramot. Te pedig amint szembesülsz ezzel, inkább kidobod az aktuális párodat. Az egész életed percre pontosan be van táblázva, meg van tervezve. Ha a randipartnered ezzel nem ért egyet, vagy túl sokára tudnál vele időpontot egyeztetni, inkább valaki mást keresel, aki rugalmasabb. Egy idő után mindenkiről kiderül, nem felel meg az elvárásaidnak, és inkább szakítasz. Pedig vágysz a biztos háttérre. De amíg nem tudsz időt szánni a magánéletedre, hiú ábránd azt hinned, bárki is elvisel egy ilyen kapcsolatot.

(via HerWay

Ez is érdekelhet pár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top