Horoszkóp

Így szakítanak a víz jegyűek

Kedves víz jegyű csajok, elgondolkodtatok már azon, hogy valamin változtatni kéne? Őszinte sorok következnek arról, ki miért szakít. És nem feltétlenül a pasi tehet mindenről.

Mindenki tökéletes, és mindenki a tökéletes önmaga mellé a tökéletes párra vágyik. Hogy ez túl soknak hangzik így? Hát, a Rák, a Skorpió és a Halak csillagjegyek szülötte márpedig így gondolja. Persze valakinek az a tökéletesség, hogy a családjának választja ki a pasiját. Vagy az, hogy hatoldalas személyleírást tart magánál a randin, aminek a fickó vagy megfelel, vagy egyedül issza meg a kávéja második felét. És van, aki akkor elégedett, ha a jövendőbelije gondolatolvasó – de nem csak szavakat olvas ám, hanem képeket is lát a fejében. Szóval, itt az idő átgondolni, mennyire reálisak az elvárásaitok!

egyedül

Fotó: Unsplash

Rák: valójában anyukádnak választasz magad helyett

Mindenkivel kedves vagy, és első szempontod, hogy mások is elégedettek legyenek a választásoddal. A saját partneredről van szó, és te a családodnak szeretnél megfelelni vele! Ha a családi ítélőszék nem találja megfelelőnek a pasit, te képes vagy azonnal szakítani vele. Fontos számodra a barátok és a rokonság véleménye, hiszen „csak a legjobbat akarják” neked. A kérdés az, hogy tényleg az-e a legjobb neked, amit ők annak tartanak.

Skorpió: van egyáltalán bárki, aki megfelel neked?

Brutálisan őszinte vagy. Kerek perec elmondod a partnerednek, mit vársz pontosan a kettőtök kapcsolatától. Ha pedig nem felel meg minden pontban az „álompasi” ellenőrzőlista feltételeinek, lapátra vele. Ha a szerencsés mégis átment a rostán, de a kapcsolat egy pontján problémád támad vele, egy percig sem habozol összetűzésbe kerülni. Ezzel a résszel semmi gond, hogy nem vagy konfliktuskerülő. Viszont ha nem hajlandó megváltozni az illető, minden gond nélkül teszed ki a szűrét. Semmi kertelés, csak a nyers igazságot vágod hozzá: nem volt elég jó neked.

Halak: az önarcképeddel kéne inkább randiznod

Kreatív lelkednek keresel valójában párt. Olyasvalaki után kutatsz, aki megért téged, és a művészetedet is. Azt várod el, hogy a pasid legalább olyan kreatív és művészi legyen, mint te magad vagy, és majd jól támogat téged a kreatív művésziességedben. Ha szegény nem eléggé fantáziadús, és a művészetedet is félreérti (pedig az a lila nyúl teljesen egyértelmű, hogy az előző életedre utal!), akkor fel is út, le is út. Összetöröd a szívét, és keresel tovább, hátha meglesz az a kreatív művész, aki felér a lábad nyomáig.

(via herway)

Ez is érdekelhet egyedül Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top