Horoszkóp

Ez a pasi összetörte a szívedet! Így vághatsz vissza 4 csillagjegynek

A bosszú soha nem jó dolog. De mindannyian emberek vagyunk, és talán voltál már olyan helyzetben, hogy nem bírtad ki válaszcsapás nélkül, amikor összetörték a szívedet.

Amikor megbánt valaki, lehet az első gondolatod a bosszú, de többnyire nem kerül rá sor. Nem így a szerelmi kapcsolatok esetében. A váratlan szakítás vagy megcsalás és hazugság, mindegyik őrült fájdalmat okozhat. Csak egy dologra tudsz gondolni: szenvedjen ő is, ahogy te. Itt még mindig van visszaút, de sokan nem élnek vele. Íme 4 szívtörő érzékeny pontja, a csillagjegyük szerint.

szakítás

Fotó: Unsplash

Kos – vedd át az irányítást az életed felett

Azzal sérthetsz meg egy Kost igazán, ha ellentmondasz neki. Ne engedd, hogy a dolgok az ő elképzelése szerint menjenek, állj ki magadért, és légy ezúttal önző. Eddig mindent ő irányított, beleértve téged is. Kontrollmániás, és az őrületbe kergeted, ha nem hat rád a parancsszava. Ettől kiborul, te pedig emelt fővel távozhatsz.

Bika – érezd jól magad: valaki mással

A Bikát a klasszikus féltékenységi játszmával lehet kellőképp felzaklatni. Ő bántott meg téged, és még neki áll feljebb, ha látja a boldogságodat? Igen! A kapcsolatban is betegesen féltékeny volt, és most, hogy dobott téged, nem bírja elviselni, hogy vidáman kacérkodsz egy másik pasival. Minél jobban élvezed a helyzetet, ő annál inkább pukkadozik mérgében.

Ikrek – legyél okos és érdekes, amilyen vagy

Elképesztően hiú az intellektusára. Azzal tudod a legjobban megbántani, ha az értelmi képességeit becsmérled. Eddig ő volt a legokosabb fickó minden társaságban, és a kapcsolat vége felé egyre gyakrabban alázott meg, butának állítva be. Ha előveszed a legjobb formádat, és lesöpröd egy ilyen helyzetben, megsemmisül. Nincs számára bosszantóbb, mint amikor nem ő a legérdekesebb ember.

Rák – egyedül is szuperül érzed magad

Nem bírja felfogni, hogy mellette valakinek térre van szüksége. Személyes sértésnek veszi majd, ha ezzel állsz elő. Miután szakít veled, mindenképp tudasd vele, hogy örülsz a rád szakadt szabadságnak. Eddig folyton rád csimpaszkodott, szinte megfojtott a szeretetével – amíg ő maga nem vetett véget neki. Most tapogatózhat az ágyban, hogy hozzád bújjon: köszönöd, de jobban érzed magad egyedül!

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top