nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a párok szakítanak idén

Ha együtt vannak, erre a 4 csillagjegy-párosításra nagy eséllyel szakítás vár

Ez az év jó néhány csillagjegy számára hatalmas kihívásokat hoz a szerelmi élet terén. Ha a nyolc jegy egyike a tiéd, rázós napok várnak rád a pároddal együtt.

Ami a csillagokban meg van írva, a legtöbbször elkerülhetetlen. Remélni mindig lehet és kell is, de ha eljön az a pont, ahol már csak fájdalom van, muszáj elengedni a kötődést. Ha már a lelki épséged a tét, semmi mást ne tarts szem előtt, csak hogy mindketten a legkevesebb sérüléssel lépjetek ki a kapcsolatból.

banksy graffiti szíves lufiért nyúló kislány

Fotó: Unsplash

Bika és Nyilas

Kirobbanóan fantasztikus, ami köztetek történik a hálószobában. Sajnos, ez a robbanás a valódi életbe katapultálja párosotokat, de ott nem a legjobbat hozza ki belőle. Annyira hevesek és makacsok vagytok, hogy a kapcsolatotok jelenlegi fázisában elkerülhetetlen a szakítás. Nagyon figyeljetek, mert ez a viszony bántalmazóvá válhat bármelyikőtök kárára. Az ok egyszerű: elegetek van egymásból.
A Bika eleve ki nem állhatja a Nyilas személyiségének jó részét: a nyughatatlanságát és hogy képtelen megállapodni, bármennyire is várta már. A Nyilas pedig össze van zavarodva, mert ő soha nem ígérte, hogy megváltozik, bármennyire is így tűnt a Bika számára. A lényeg, hogy egyikőtök sem ad lejjebb az elvárásaiból.
Ne nyúzzátok egymást, inkább lépjetek tovább. A szívfájdalom elkerülhetetlen, de mindenkinek jobb lesz utána.

Ikrek és Rák

Bennetek aztán semmi közös nincsen, azonkívül, hogy szomszédos a csillagjegyetek. Az Ikrek imádja feszegetni a határokat, a Rák pedig érzékeny, visszafogott és csordulásig van érzelmekkel. Amikor az Ikrek lángol a szerelemtől, akkor sem képes a fenekén maradni: megy, kalandozik. A Rák csak arra vágyik, hogy romantikázva összebújjatok. Az Ikrek kalandtúrára, extrém sportokra vagy egész éjjel tartó kocsmázásra. A Rák pedig vígjátékot nézni, főzőcskézni és ölelkezni akar a kanapén naphosszat. Már az is rejtély, hogyan lettetek egy pár. 
Ez a kapcsolat nem a mennyekben köttetett, de kezd pokolivá válni, az biztos. Bármennyire próbáljátok, nem vagytok egymással kompatibilisek. Fogadjátok el, mielőtt annyira görcsösen akartok megváltozni, hogy az a személyiségetek rovására megy.
Éljétek a magatok életét – külön-külön. Felesleges több energiát beleölni, fordítsátok inkább magatokra és a jövőre.

Mérleg és Skorpió

Ha Mérleg vagy, akinek Skorpió a párja, sajnos nehéz év érkezik számodra. Valójában a Skorpió kezdeményezte ezt a kapcsolatot, és ő teszi a pontot a végére. Persze te is érzed, hogy nem mennek jól a dolgaitok, és külön utakon boldogabbak lennétek. De nincs bátorságod meghozni a döntést.
Kapcsolatotok mozgatórugója a fizikai vonzalom, de csak erre nem lehet alapozni, pláne, ha semmi közös nincs bennetek. Azt is látnod kell, hogy eddig szemet hunytál egy csomó probléma felett, most pedig már annyi gyűlt fel, hogy nem lehet kilábalni belőlük. Ha szakítotok, az nem arról fog szólni, hogy menekültök a gondok elől. Egyszerűen nem passzoltok egymáshoz.
Legyen ez tanulság számotokra: csupán a testi vonzalom nem elég a hosszú, kiegyensúlyozott kapcsolathoz. Mindkettőtök életében lesz majd valaki, akivel megtapasztaljátok a valódi érzelmeket.

Oroszlán és Bak

A vonzalmatok alapja a közös érdeklődés: a siker és a pénz iránt. Mindketten ambiciózus személyek vagytok, keményen dolgoztok a sikerért. Tökéletes párosnak tűntök, és ezzel mindenki egyetért. Ráadásul olyan erős volt köztetek a vonzalom az első pillanattól, hogy nem volt kérdés, összetartoztok. De csak addig tartott a tündérmese, amíg el nem kezdtetek versengeni egymással.
Mindketten vezérek vagytok, és nem tudjátok ezt otthon a helyén kezelni. Két domináns ember feszül egymásnak, nem látni a fényes jövőt a kapcsolatotokban. A legapróbb döntés is versennyé válik az életetekben, és nem marad más a lángolás helyén, csak állandó viták vagy veszekedés. A magánéletben ebből már nem tudtok sok jót kihozni, de az üzletben csodás versenytársak lehettek – olyanok, akik folyton motiválják, erősítik egymást.
Nem éppen a legszebb befejezése egy románcnak, de inkább legyetek sikeresek a karrierben, mint roncsok egy kapcsolat romjai közt.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top