nlc.hu
Horoszkóp

2021 négy legszerencsésebb csillagjegye

Íme 2021 négy legszerencsésebb csillagjegye

Még nem számolunk vissza, de hamarosan itt vannak a téli ünnepek. Karácsonytól aztán úgy repül az idő, hogy pillanatok alatt a következő évben találjuk magunkat.

A 2020-as év szinte mindenkinek belebabrált a terveibe. Jövőre sem lesz mindenki annyira szerencsés, mint amit remél, de a horoszkóp segítségével talán egy kicsivel könnyebben vehetjük az akadályokat. No persze könnyű azoknak a csillagjegyeknek, akikre 2021-ben eleve rámosolyog a szerencsecsillaguk. A többiek bízzanak a saját erejükben, és olvassák rendszeresen, hogy mire számítsanak – és kezdjék el magukat körülvenni sok-sok szerencsehozó tárggyal.

szerencsemacska

Fotó: Pixabay

1. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szerencsés csillagzat alatt születtél. Elég szerencsés vagy az élet minden területén, így nincs rá sok szükséged, hogy keményen megdolgozz mindenért, amit el akarsz érni. Az élet természetesen kényeztet. Az idei év eddig is szerencsés volt számodra, de a következő szinte ledönt a lábadról. A legvadabb álmaidat is valóra válthatod, és végre megérkezik az életedbe az a személy, akivel a jövődet együtt képzeled majd el. A családoddal és a barátaiddal is nagyon jól alakul a kapcsolatod, még a régi sérelmek is rendeződnek.

Üzleti, pénzügyi és karrierbeli dolgaid a jövő év közepe felé kezdenek igazán felfelé ívelni. Elégedett és boldog leszel mindennel, amit el fogsz érni 2021-ben. De becsüld meg, amit a sors nyújt neked, és dolgozz tovább az életed minden területén, hogy ugyanilyen jól menjenek a dolgok a következő években is, ha a csillagok mégsem mosolyognának rád ilyen szélesen. Hajrá, Oroszlán!

négylevelű

Fotó: Pixabay

2. Nyilas (november 22. – december 21.)

Ha úgy érzed, nem teljesedett be minden vágyad idén, figyeld csak 2021-et! Kalandvágyó lelked és az állandóan magas adrenalinszinted olyan magaslatokra repít jövőre, amikről álmodni sem mertél. Olyan emberekkel hoz majd össze a sors, akik teljesen megváltoztatják a szemléletedet. Rájössz, hogy a legkisebb dolgok is milyen fontosak az életben, és hogy eddig a saját boldogságodat nem tudtad értékelni.

A munka területén egy kicsit lazábbra veszed majd, de ne aggódj, ebben is segítenek az égiek. Viszont így jut elég időd a családodra és szeretteidre, mert ez is az egyik nagy felfedezésed 2021-re, hogy a velük töltött idő minden percét élvezd, hiszen az élet múlékony. Lehet, hogy 2020 nem volt a te éved, de jövőre számodra minden kárpótlásra kerül, és körvonalazódnak az életcéljaid, így megalapozott, hosszú távú tervek alapjait leszel képes lefektetni.

horoszkóp

Fotó: Pixabay

3. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Te is mást vártál az idei esztendőtől, mint amit sikerült elérned. De 2021-re fordul a szerencséd. Jövőre nyitni tudsz majd azok felé az emberek felé, akik mindig is ott voltak körülötted, csak nem tártad ki nekik a szíved. Egyértelművé válik, kik azok a személyek, akikre igazán számíthatsz az életben, és akikkel sokkal jobb lesz a te életed és az övék is.

Ha elérkezettnek látod az időt az elkötelezettségre, ez is menni fog a következő évben. Nem rohansz bárki karjaiba, nem keresel röpke románcokat. Akit viszont neked rendelt a sors, keresztezni is fogja az utadat, és megtalálod a lelki társadat. Figyeld a jeleket, jövőre nagyon jó megérzésekkel válogatod meg magad körül az embereket.

Még belehúzhatsz a tennivalókba is: minél több dologba fogsz idén, annál többnek a gyümölcsét aratod le 2021-ben. Büszke lehetsz magadra minden tettedért, amit véghez viszel mások segítsége nélkül. Ezzel és függetlenséged, önállóságod teljes tudatában léphetsz át a következő esztendőbe. A magad által elért sikerek a legszerencsésebbé tesznek.

4. Skorpió (október 23. – november 21.)

Ne csüggedj te sem, ha kiábrándító volt az idei éved, de akkor sem, ha a maradék néhány hétben sem javul a helyzet. Jön 2021, és minden álmodat valóra váltja. Az idei éved egyik csalódása, hogy nem sikerült megtalálnod azt a valakit, akivel az életed hátralévő részét tervezheted. Képzeld, jövőre ez is összejön.

Nagy változásra leszel képes a következő évedben, ugyanis elég erős leszel, hogy minden számodra ártó, mérgező dolgot kigyomlálj az életedből. Felismered, hogy ki azok az emberek, akik szándékosan hátráltatnak és rossz hatással vannak rád. És képes leszel megszakítani velük a kapcsolatot.

2021 olyan boldogságot és örömet hoz majd neked, amiről nem sejtetted, hogy létezhet. Végre eljön számodra a belső béke és elégedettség időszaka. Keményen küzdöttél eddig is, ezután is becsüld meg a munkád gyümölcsét. De ráadásként a szerencse is a te oldaladra áll!

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top