Horoszkóp

Ezzel a 10 tippel bevonzod a szerencsét az életedbe 2019-ben

Valójában apróbb változtatások is elegendőek ahhoz, hogy életedbe bevonzd a szerencsét. Ezeket a szerencsehozó tippeket mindenképpen érdemes megfogadnod és követned a siker érdekében.

Valójában teljesen mindegy, mit gondolsz a feng shui filozófiájáról, ezek a módszerek tényleg működnek, érdemes kipróbálni. Ráadásul annyira egyszerűek, hogy vétek lenne figyelmen kívül hagyni őket.

10 szerencsehozó tipp

  1. A kevesebb több. Ajándékozz el minden olyan bútort, berendezési tárgyat, ami valójában csak a helyet foglalja. Másnak nagy kincs lehet, neked szerencsét hoz, ha felszabadítod a helyet. Főleg az olyan tárgyaktól szabadulj meg, amelyek amúgy is idejét múltak.
  2. A szerencse kulcsa a színekben rejlik. Vedd körül magad a kedvenc színeiddel, amelyek között igazán jól érzed magadat. Mindezzel máris elűzted életedből nemcsak a rosszkedvet, de a balszerencsét is.
  3. A víz szerencsét hoz. A feng shui szabályai szerint egy apró szökőkút, csobogó a nappaliban valósággal csodákat tesz. Nemcsak a kreatív energiákat erősíti, de a gazdagság, a jólét ősi szimbóluma is.
  4. A friss levegő az egészség alapvető forrása. Amikor túlzottan is állott a levegő az otthonodban, azzal nemcsak önmagadnak ártasz, de a negatív energiák is felgyülemlenek. Szellőztess minél többet, minél gyakrabban.
  5. A növények nyugalmat árasztanak. Gondozásuk pedig téged is nyugalommal, pozitív energiákkal tölt fel. Néhány csodaszép virág a lakásban, és máris sokkal jobban érezheted magadat.
  6. A tükrök növelik a térérzetet, hatásukra bizonyítottan nagyobbnak tűnik az otthonod. Nem mellesleg úgy érzed, jóval több fény jut a lakásodba. Az irodát, a nappalit érdemes szép tükrökkel feldobni. A fényszegény téli napokon különösen hálás leszel érte.
  7. A tükör mellett a fali óra is hozzájárul a szerencséhez, a jóléthez. Arra érdemes odafigyelni, hogy az óra ne legyen görbe vagy hajlított. A konyhában, a nappaliban van az ideális helye, az előszobába a fenh shui szabályai szerint nem javasolt órát kifüggeszteni.
  8. A feng shui tippjei szerint a szerencsét a tisztasággal fokozhatod. Az energiák akkor áramlanak megfelelően, amikor minden a helyére kerül, rend és tisztaság uralkodik az otthonodban. Ugye, hányszor te is tapasztaltad már, milyen jó körülnézni az alapos takarítást követően?
  9. A hálószoba különösen fontos életterület. A pozitív energiák érdekében minden elektromos kütyüt érdemes másik helyiségbe pakolni. A hálószoba a nyugalom, a pihenés, a töltődés szigete. A finom energiákat finom színekkel fokozhatod.
  10. Konyhádat is tedd minél fényesebbé. Pontosabban, lehetőség szerint minél több fény érje a konyhát. Ahová csak lehetséges, szereltess fényforrásokat, lámpákat. A feng shui szerint a sárga színekkel teheted igazán vonzó és kellemes hellyé lakásod ezen helyiségét.
szerencsehozó tippek feng shui

Ezekkel a tippekkel bevonzhatod a szerencsét az életedbe (Thinkstockphotos)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top