Horoszkóp

7 feng shui tipp a boldog házasságért

Állítólag a házasságok az égben köttetnek. Ezért pedig időnként számítani kell a villámcsapásra és a viharokra. Amellett persze, hogy tenni is kell a boldogságért, érdemes a feng shui tippjeit is megfogadnod. Néhány térrendezési ötlet a hálószobába, és újabb energiát, lökést adhatsz a házasságnak. Íme.

1. feng shui tipp a boldog házasságért

A legfontosabb, hogy mindig tarts rendet a hálószobában. A feng shui szerint ugyanis, ha nincs rend a lakásodban, a fejedben is káosz uralkodhat. És ugye, a házasságodban sem szeretnél rendetlenséget és káoszt?

2. feng shui tipp a boldog házasságért

A boldog házasság érdekében szerezz be egy piros ágyat. Az ágy ugyanis a fengh shui szerint a hálószoba legfontosabb bútordarabja. Az ágy elhelyezése is lényeges, fontos, hogy csak egyetlen oldalról érintkezzen a fallal, és alváskor a lábad ne az ajtó irányába mutasson. Tükröt semmiképpen se helyezz az ágyoldali falra, és az ágy alatt se tárolj tárgyakat.

3. feng shui tipp a boldog házasságért

Mindig csukd be a hálószoba ajtaját. Akkor is, amikor alszol, de nappal se maradjon nyitva, legfeljebb a szellőztetés idejére. A hálószoba a lakás legintimebb pontja, senki másnak nincs köze hozzá, mi történik ott, csak kettőtöknek.

4. feng shui tipp a boldog házasságért

A vizes dísztárgyakat, mint a csobogó vagy szökőkút érdemesebb a lakás más pontjára helyezni. Épp úgy nem való a hálószobába, mint a halakkal teli akvárium. Ezek a tárgyak nem a szerelmet jelképezik, ezért nincs helyük ebben a szobában.

5. feng shui tipp a boldog házasságért

A tévé is inkább a nappaliba való. A hálószobában elvonhatja egymásról a figyelmeteket, ráadásul a nyugodt pihenést és alvást is megzavarhatja.

6. feng shui tipp a boldog házasságért

A feng shui szerint ugyanakkor a szerelmet, a szépséget, a boldogságot szimbolizáló virágokat mindenképpen érdemes a hálóba tenni. Ha nem szeretnél valódi növényt tartani a hálószobában, akkor a selyemvirágokkal is elérheted a kellő hatást.

7. feng shui tipp a boldog házasságért

A boldog házasság és persze a feng shui alapelve, hogy mindenből kettőt teszel a hálóba. Két párna, két szekrény, páros gyertyák, páros virágok, páros tárgyak. Ez nem is sok a boldog házasságért, igaz?

Feng shui tippek a boldog házasságért
Feng shui tippek a boldog házasságért

(via AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top