Horoszkóp

9 feng shui tipp, hogy bevonzhasd a szerelmet

Gondoltad volna, hogy nem mindegy milyen tárgyakkal veszed magad körül, azokat hová helyezed, vagy épp mennyire rendezett az otthonod? Lehet, éppen emiatt nem érkezett még meg a várva várt párkapcsolat. Feng shui tippjeink segítségével te is bevonzhatod életedbe a szerelmet.

A szerelem, könnyen lehet, csak apróságokon múlik. A kínai térrendezés, a feng shui szabályai szerint néhány dolgot érdemes megváltoztatni az otthonodban, hogy bevonzhasd a hozzád illő társat. Rendezd át a dísztárgyakat, a bútorokat. Dobd ki, ami már nem kell, szerezz be néhány újat, és tippjeinkkel életedbe léphet a várva várt párkapcsolat.

1. feng shui tipp, hogy bevonzd a szerelmet

A hálószobát mindig tartsd rendben. A rendetlenség, a káosz nem segít a szerelem bevonzásában. Fontos, hogy ne tárold a hálóban a szennyes holmikat, dobj ki onnan minden fölösleges dolgot. Az elektromos kábeleknek is érdemes más helyet keresned.

2. szerelemvonzó feng shui tipp

Páros tárgyakat helyezz a hálódban. Páros gyertyákat, vázát két szál friss virággal. Díszítheted szívekkel a falat, de romantikus képeket is kiakaszthatsz. Sokat segít a naplementében sétáló pár képe is a szerelem bevonzásához. Ha engedi a hely, két kényelmes széket is elhelyezhetsz az ablak közelében.

3. feng shui tipp, hogy megérkezzen a szerelem

Ne tégy a falra fotókat a szüleidről, gyermekedről, a kedvenc állatodról, de magadról sem, ahol egyedül vagy. Ha pedig lennének ilyenek, minél előbb szedd le őket, és helyezd el lakásod más helyiségeiben. Inkább olyan fotót tégy ki magadról, amelyen a vágyott társ is rajta szerepelhet. Persze, ne a korábbi szerelmeddel készült közös fotót akaszd ki, inkább olyan képet, amely a benned lévő érzéseket képviseli.

4. feng shui tipp az új szerelemhez

Ha korábban együtt éltél a pároddal, elváltál, fontos, hogy minél előbb teljesen átalakítsd a hálószobát. Ha teheted, költözz másik szobába, vagy a jelenlegit rendezd be új bútorokkal, új színekkel, új kiegészítőkkel. Minél kevesebb látható emléket őrizz az elmúlt párkapcsolatról – legalábbis a hálódban.

5. feng shui tipp, hogy bevonzd a szerelmet

A feng shui szerint az is lényeges, hogy az ágyad ne legyen túl nagy méretű, különben új társaddal nem tudok eléggé közel kerülni egymáshoz. Ha teheted, cseréld le olyan kisebb franciaágyra, melyen kényelmesen elfértek külön és összebújva is.

6. feng shui tipp, mellyel bevonzhatod a szerelmet

Az új szerelem bevonzásához nem mindegy, milyen színeket viszel a hálószobába. A romantika természetesen a legfontosabb. Használhatod a rózsaszín, a bézs különböző árnyalatait, de a meleg barna is megfelelő. A levendulát viszont ezúttal felejtsd el, az a tisztaság, az erény, a szűziesség jelképe a feng shui szerint.

7. feng shui tipp a szerelem bevonzására

Az ágy a legfontosabb bútordarab a hálószobában. Nem mindegy, hogyan helyezed el. Mindenképpen úgy állítsd be, hogy a párnák felőli oldala kerüljön a falhoz. Ha sarokba tolod, akkor a feng shui elvei szerint csapdát állítasz magadnak vagy leendő párodnak, hiszen “lezárod a kijáratot”. Az is lényeges szempont, hogy a szoba ajtaját is szemmel tarthasd, vagyis jól láthasd, ki jön be, vagy ki megy ki.

A feng shui tippjeivel bevonzhatod életedbe a szerelmet
A feng shui tippjeivel bevonzhatod életedbe a szerelmet

8. feng shui tipp az új szerelemért

A nagy igyekezetben túl sok tárgyat helyezhetsz el a hálószobában. Ez sem jó, hiszen ezzel épp az ellenkezőjét érheted el célodnak: már nem jut hely a társnak. Az ágyadra tehetsz díszpárnákat, természetesen kettőt, de plüssök vagy más párnák fölöslegesek az ágytakaróra.

9. feng shui tipp, hogy bevonzhasd a szerelmet

A hálószobában nincs helye a munkának, a mobiloknak, a tabletnek, és semmilyen kütyünek, számítógépnek, amivel elvonod a figyelmet a társadról. Amikor megérkezett életed szerelme, inkább töltsétek romantikával az estéket.

(via AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top