nlc.hu
Sztárok

Yvonne Dederick az édesanyjáról mesél

Yvonne Dederick: „Egy szélhámos német nőgyógyásznak köszönhetem az életemet”

Yvonne Dederick édesanyja híres táncosnő volt, korának ünnepelt sztárja, akit a magyar Shirley Temple-ként tartottak számon. Bordás Éva táncművészbe igazi színészlegendák, nagynevű művészek voltak szerelmesek, de ő nem adta oda magát senkinek. Táncosnőként hiába lépett fel kihívó ruhákban, a szexualitást roppant mód visszafogta. 21 éves koráig őrizte a szüzességét, mígnem 21 évesen, egy németországi turnén összetalálkozott a brazil sztármenedzserrel, aki szintén Európában haknizott az együttesével. Igaz, hogy a férfi 18 évvel volt idősebb, de rendkívül imponált a magyar lánynak a megjelenése.

„Egyetlen egyszer feküdt le vele akkor, ahogyan életében először is akkor létesített intim kapcsolatot egy férfivel. Úgy veszítette el a szüzességét, hogy azonnal teherbe is esett velem. Mindezt egy idegen országban, egy külföldi, nála jóval idősebb pasassal, akivel alig ismerték egymást…” – meséli Yvonne a podcast interjúban.

Yvonne Dederick régi családi képen az édesanyjával

Yvonne Dederick régi családi képen az édesanyjával

„Ott volt a kiszolgáltatott kelet-európai lány, egy viszonylag friss ismeretséggel, és a karrierjét derékba törni látszó terhességgel. Érthető, hogy az első gondolata az volt, hogy a babát elvetesse. El is ment nőgyógyászhoz, de az orvos ahelyett, hogy szakszerűen ellátta volna, inkább kikezdett vele. Konkrétan elkezdte őt taperolni. Anyám annyira megrettent attól, hogy kikezdett vele a nőgyógyász, hogy ijedtében elszaladt, így elmaradt az abortusz. Voltaképpen így annak a szélhámos német orvosnak köszönhetem az életemet.”

A Feleségek luxuskivitelben című tévéműsor üzletasszonya számos egyéb meghökkentő momentumot árult el az életéből kendőzetlen őszinteséggel az őt faggató Sándor Andrásnak. Érdemes meghallgatni a teljes beszélgetést itt:

Sándor András és Yvonne Dederick az nlc új podcast sorozatában

Sándor András és Yvonne Dederick az nlc új podcast sorozatában, a Hétköznapok kapaszkodóiban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top