nlc.hu
Sztárok

Völgyesi Gabit jól leosztotta Varga Feri

Totem: Völgyesi Gabival botrányos hangnemben beszélt a csapatvezető Varga Feri

Völgyesi Gabi csak segíteni akart, de hamar rendre intette Varga Feri.

Túl vagyunk a Totem második adásán: már most látszik, hogy nem ússzuk meg nézeteltérések nélkül, hiszen már az első pár részben kiderült, annyira különbözőek a karakterek, hogy óriási vitákra számíthatunk. Leo és Szőke Zoltán között már megvolt az első, de ennek még biztosan lesz folytatása. A másik csapatban pedig a csapatvezető Varga Feri szólt rá Völgyesi Gabira, aki ugyan nem vette a szívére a dolgot, viszont a nézőknek nem volt túl szimpatikus a férfi.

Völgyesi Gabi ugyanis nehezen viselte, hogy Busa Pistát gyakorlatilag rákényszerítették a mászásra, ezért azzal bátorította, hogy nem akar, ne másszon, nehogy baj legyen belőle. ,,Bennem azért nagyon megindult a féltés. Csak az, hogy ez szörnyű, ezt nem szabad hagyni. Valaki vegye már észre, hogy itt gáz van” – mondta Völgyesi Gabi. 

A biztatása azonban nem tetszett a csapatvezetőnek, aki be is szólt neki. ,,Gabi, légy szíves menj hátrébb, hogy ne vedd át a kiképző szerepét. Nem cseszegetni akarlak, de én se kezdek el énekelni tanítani senki” – kiabálta Varga Feri.

varga feri vs völgyesi gabi

Varga Feri beszólt Völgyesi Gabinak (Fotó: TV2)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top