nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edinát betámadták a kommentelők

Kulcsár Edinát betámadták a kommentelők: ,,Engem megtanítottak, hogy ne vájkáljak mások életében”

Kulcsár Edina egy teljesen átlagos posztot osztott meg, de emiatt is beleállt pár kommentelő.

Kulcsár Edinát 2014-ben ismerte meg az ország, amikor ő lett Miss World Hungary, majd a világversenyen is előkelő helyezést ért el. A modell azóta számtalan műsorban szerepelt és az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező influenszer Magyarországon. Éppen ezért megszokta, hogy nem csak pozitív kommentekkel árasztják el a posztjait. Megtanulta kezelni a rosszindulatú hozzászólókat, de a mai napig meglepi az emberek kegyetlensége. A minap egy teljesen átlagos bejegyzést osztott meg az anyaságról, ami miatt egyből kikezdték. 

Erről a posztról van szó:

Több kommentelő sérelmezte a kiírását, hiszen szerintük az ő élethelyzetében könnyű kiegyensúlyozottnak lenni, míg más anyák élete hozzá képest egy igazi káosz. Az egyik hozzászóló azt írta, hogy keveset van a gyerekeivel, amit ő a posztokból következtetett ki. Kulcsár Edina erre egy hosszabb kommentben reagált. 

,,Én csak azon mosolygok, hogy mennyire nem vagytok tisztában azzal, hogy én miket is csinálok, vagy, hogy a gyerekek mennyit is vannak velem! Pontosan azt látjátok csak, amit mi engedünk, hogy lássatok! Könnyű ez a ,,munkahely”? Mármint melyik a sok közül? Tudod te egyáltalán, hogy milyen úgy élni, hogy folyamatosan rendelkezésre kell állnod pont azért, mert ennyi céget viszünk?! Hogy mi az a folytonos felelősség? Mi az, hogy nincs olyan, hogy 24 órát a gyerekeimmel vagyok?! Te jóóóóó ég! Ebből is látszik, hogy mennyire könnyű az embereket megtéveszteni, bár megtévesztitek ti saját magatokat. Az emberi butaság….   Annyira téves dolgok vannak a fejedben, hogy az egyben elszomorító és felháborító is, mert, hogy még hangot is adsz neki, mintha valami rokonunk lennél és napi 24 órában tudnád mi van velünk. ,,Könyörgöm nincs mindenhol így.” Ha egy ilyen mondat elhagyja a szádat ( virtuálisan ) akkor, hogy írhatsz olyan, hogy semmi irigység és rosszindulat nincs benned?! Már, hogy ne lenne?! Szerinted csak az a jó amit és ahogy te csinálsz, ez tisztán látszik. Mások vagyunk, más élettel, más lehetőségekkel, más problémákkal és más példákkal magunk mögött…. Engem megtanítottak, hogy ne vájkáljak mások életébe, és, hogy annak örüljek amin van. Hiába a kor, talán itt sem késő ezen változtatni. Kívánom a legjobbakat hozzá!” – írta a hamarosan mesekönyvet kiadó modell.

kulcsár edina

Kulcsár Edina (Fotó: Smagpictures)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top