nlc.hu
Sztárok

Így élnek most a Boyzone együttes tagjai

Őszülő halánték, megölt bejárónő: ennyi minden történt a Boyzone tajgaival az elmúlt 27 év alatt

Valószínűleg az nlc olvasók közül is akadnak szép számmal olyanok, akik kiplakátolták Boyzone-poszterrel a tiniszobájukat, és álmodoztak alattuk egy-egy bandatagról. De vajon mi történt a zselézett hajú fiúkkal az elmúlt 27 év alatt? És ki az a Mark Walton, és mi köze egy halott bejárónőhöz?

Sok emlékezetes – és érdekes, vagy éppen viccesen kínos– dolgot fel lehet sorolni a kilencvenes évekből, és ezek közé tartoznak a fiúbandák is, akikért tini lányok milliói rajongtak, és akiket  a zeneipar ebben az időszakban futószalagon gyártott. Akadtak szép számmal közülük olyanok, akik később eltűntek a süllyesztőben, egyesek kisebb-nagyobb sikerekkel szólókarrierbe kezdtek, mások bénácska valóságshowban tűntek fel, és akadnak olyan bandák is, akik a mai napig kiadnak egy-egy albumot, és elmennek haknizni a nosztalgiára vágyó közönségnek. Az utóbbiak közé tartozik a Boyzone, amelynek tagjait a fiúbandák receptúrája alapján válogatták össze.

Boyzone, fiúbanda, akkor és most

A kilencvenes években dübörögtek a fiúbandák
(Fotó: Getty Images)

Ügyeletes szépfiúk felejthető hanggal, biztos tánctudással

Keith Duffy, Michael Graham, Ronan Keating, Stephen Gately és Shane Lynch 1993-ban alapították a bandát, az első lemezüket pedig 1994-ben adták ki, ami meg is hozta számukra a világsikert. Az elkövetkező években több mint 20 millió lemezt adtak el világszerte. 1999-ben aztán egy kis szünetet tartottak, (2000-ben léptek fel együtt utoljára), hogy aztán hét évre elcsendesedjenek. Már majdnem mindenki elfelejtette őket, a rajongóik felnőttek (és jobb esetben mást hallgattak), amikor újra összeálltak. Visszatérésük után két évvel, 2009-ben, Stephen 33 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az ezt követő időszakban a banda időről-időre hallatott magáról, 2018-ban új albumot adott ki, sőt, ebben az évben turnézni is elindultak a srácok a huszonötödik évfordulójuk alkalmából, illetve Stephen Gately halálának megemlékezésének okán. Az  Instagramjuk alapján, ahol 101 ezren követik őket, még 2019-ben is felléptek.  De nézzük, mi történt a kissé nyálas fiúkkal cirka 27 év alatt.

A lányok kedvence, Ronan

A srácok közül Ronan Keatingnek lett igazán sikeres szólókarrierje is, világszerte több mint 20 millió lemezt adott el, és összesen tíz albumot adott ki, zsűritagja volt az ausztrál X Faktornak és a Voice-nak. 2017 márciusában kipróbálta magát színészként, és John Hannah oldalán szerepelt az Another Mother’s Son című háborús drámában is.

Ami a magánéletét illeti,  1998 áprilisában vette feleségül Yvonne Connollyt, és három gyermeke született tőle: Jack, Marie és Ali –, ám a házasság nem bizonyult tartósnak és 2010-ben elváltak. Azóta Ronan újraházasodott,  Storm Uechtritz-t vette el 2015-ben. Fiuk, a nagyon hosszú nevű Cooper Archer Uechtritz Keating 2017. április 26-án született. Az egykori Boyzone-tag 2017 óta a Magic rádió reggeli műsorát vezeti.

Megnézem
Összes kép (7)

Keith Duffyről keveset tudni

Elég visszafogott életet él, a banda feloszlása után a színészet felé fordult, de nem ért el átütő sikereket: játszott sorozatokban, és a Death in Paradise krimiben is szerepet kapott, de részt vett valóságshow-ban is, mint a Celebrity Big Brotherben és a Splashben, valamint különböző játékműsorokban.

Ő is megházasodott, feleségével 1998-ban Las Vegasban keltek egybe. Az esküvőn ott volt bandatársa, Ronan Keating, aki tanúként támogatta a párt a jeles eseményen. A feleségétől két gyermeke van: Jordan és Mia.

Keith Duffy, Boyzone, akkor és most
Megnézem
Összes kép (4)

Shane Lynch, a celeb

Shane zenés karrierje a celeb létbe fordult át, a képek alapján pedig úgy tűnik, ő sosem akar felnőni, ehhez mérten főleg valóságshow-kban láthatjuk. Szerepelt a Celebrity Love Island, a The Games, a Cirque Du Celebrite és nemrég a Celebrity Big Brother című műsorában is.

Shane-nek nem működött az első házassága, immár a második feleségével, Sheena White-tal él együtt. Két lányuk is született: Billie Rae és Marley Mae.

Shane Lynch, Boyzone, akkor és most
Megnézem
Összes kép (5)

Mikey Graham  

A srácok, azaz immár férfiak közül Mikey Graham volt az, aki távol tartotta magát a rivaldafénytől, bár az ír médiában azért ő is feltűnt. 2013-ban láthattuk az ír Celebrity Apprentice című műsorban. 2010-ben bejutott az Eurovíziós Dalverseny írországi válogatójának döntőjében. Később nyilvánosan is megköszönte a műsornak, hogy az terápiaként segített számára feldolgozni kollégája, Stephen elvesztését.

Két lánya van, a 22 éves Hannah, ő egy korábbi kapcsolatából született, és Sienna Nicole, aki jelenlegi feleségétől, Karen Corraditól született.

Mikey Graham, Boyzone, akkor és most
Megnézem
Összes kép (4)

Jó, de ki az a Mark Walton?

Mark Walton az írországi Dublinban található Donaghmede-ből származik, és bár kevesen tudják, ő hozta össze a Boyzone-t, amikor még sulis társa volt Shane Lynch. Louis Walsh menedzser érkezése után azonban kezdtek megváltozni a dolgok,  és egy évvel azután, hogy a híres Late Late Show-ban debütáltak (és egy csapással hírnevet szereztek), Markot kipöckölték az általa alapított zenekarból.

A Boyzone után Mark egy 5th Avenue nevű zenekart hozott létre, és a B*Witcheddel is összeállt. 2018 márciusában egy brutális hírrel került a címlapokra, ami igazából a volt élettársáról, Sabrina Kouiderről szólt, de közvetetten neki is köze volt hozzá. A nő ugyanis az akkori párjával együtt halálra kínozta a bejárónőjét, mert azt képzelte, hogy Mark küldte hozzájuk azért, hogy kémkedjen. A szerencsétlen asszonyt hosszan bántalmazták, hogy mondja el, kinek dolgozik, majd egy idő után enni sem adtak neki. Mint kiderült, Mark és Sabrina korábban azért szakítottak, mert a férfi rájött, hogy a nő veszélyesen manipulál másokat.

Fotó: Getty Images

Híres hölgyek a 90-es évekből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top