nlc.hu
Sztárok

Így él most Mackenzie Rosman, a Hetedik mennyország Ruthie-ja

A Hetedik mennyország kis Ruthie-ja, Mackenzie Rosman gyönyörű felnőtt nővé vált

A Hetedik mennyország egykori Ruthie-ja 32 éves felnőtt nő lett. Így él most a 90-es évek gyereksztárja!

A Hetedik mennyország világszerte sokak kedvence volt. A ’90-es évek derekától futó sorozatot hétről hétre nézők millióit szegezte a képernyők elé. Az utolsó epizód óta több mint tizennégy év telt el, így a jól ismert Camden gyerekek azóta jócskán megváltoztak. Legfőképp a Ruthie-t alakító színésznő, Mackenzie Rosman, hiszen ő még csak hétéves volt, mikor szerepet kapott a sorozatban.

Mackenzie Lyn 1989. december 28-án született, és 1996-ban kapta meg Ruthie Camden szerepét. A sorozat 10. évadjáig minden epizódban játszott.

Mackenzie Rosman akkor és most

Hétévesen, (Fotó: Getty Images/Ron Galella) és felnőtt nőként (Fotó: Mackenzie Rosman/Instagram)

Mackenzie szerette a forgatásokat, egy korábbi interjújában elárulta: „Már hozzászoktam ahhoz, hogy olyan dolgokat kell csinálnom, amelyeket soha nem csináltam a való életben, de egyáltalán nem bánom, tényleg. Csak csinálom.”

A sorozat után mindössze hat, kevésbé ismert filmben és egy sorozatban szerepelt. Legutóbb 2013-ban a Szellemcápa című alkotásban láthattuk, ahol Ava Reid-et alakította.

A göndör hajú kislányból belevaló, felnőtt nő vált

23 évesen fehérneműs fotózást vállalt be a Maxim magazin felkérésére.   Amikor a Maxim magazin munkatársa megkérdezte, hogy szerinte az emberek meglepődnek-e, amikor fehérneműben látják, az egykori gyereksztár higgadtan, egy frappáns választ adott: „Lehet. De tudod mit? Ez vagyok én.”

A hetedik mennyország Ruthieja

Négyévesen már reklámfilmekben is szerepelt (Fotó: Getty Images/Rachel Murray)

2005-ben féltestvérénél, Katelyn Salmont-nál cisztikus fibrózist diagnosztizáltak, majd sikeres kettős tüdő-transzplantáción esett át. A Hetedik mennyország című sorozatban Katelyn segítésére készítettek egy-egy speciális epizódot a transzplantáció előtt és után is, amiben maga Katelyn is szerepelt. 2008-ban azonban a lány tüdőgyulladást kapott, életét már nem tudták megmenteni. Rosman azóta is aktív támogatója az amerikai Cisztás Fibrózis Alapítványnak. Valamint ő a nagykövete a Childhelp Inc. szervezetnek, ami a gyermekabúzus áldozatainak nyújt támaszt, de a tiszteletbeli elnöke a CureFinders programnak is.

Mára teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, felhagyott a színészettel

Fiatalkorában szeretett lovagolni és díjugratóként is kipróbálta magát. Kaliforniában érettségizett le, az Instagramja alapján igazi belevaló, sportos nővé érett, akinek több vállalkozása is van.

A lovaglás továbbra is fontos szerepet tölt be az életében, emellett horgászik, és a kajakozást sem veti meg.

Akkor és most, avagy mi lett velük?

 
(Nyitókép: Getty Images/Ron Galella)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top