nlc.hu
Szabadidő
Csúcsra jutott testépítőként Gömöri András Máté

Óriási sikert ért el Gömöri András Máté, világbajnoki címet szerzett testépítőként a színész

A 29 éves színész ezúttal Las Vegasban mutatta meg, mire képes testépítőként.

Gömöri András Máté a színészet mellett másik szenvedélyének, a testépítésnek is rendszeresen hódol. Most éppen világbajnoki címet szerzett Las Vegasban. A Keresztanyu című sorozat sztárja a Natural Olympián több kategóriában (Natural Olympia Champion, Classic Physique Overall Champion, Professional Natural Bodybuilder) is győzedelmeskedett. Erről a közösségi oldalán számolt be, amit a Ripost szúrt ki.

Gömöri András Máté

Iszonyúan kipattintotta magát Gömöri András Máté a versenyre – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A fantasztikus sportsikerére csak úgy záporoznak a gratulációk a színészkollégáitól, celeb ismerőseitől is. Többek között Szinetár Dóra, Lengyel Tamás, Dobos Evelin, Veres Mónika “Nika”, Kerényi Miklós Máté és Gonda Kata is gratulált. “Drága “Sárga Traktorom!” Elképesztően büszke vagyok rád!!!!!” – üzente Gömörinek Szinetár Dóra.

A színész október elején ezüstérmet nyert egy pécsi testépítő versenyen, október végén pedig egy 5. helyet szerzett meg a bukaresti megmérettetésen.

Olvass még Gömöri András Mátéról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top