nlc.hu
Trend
Öltöny bajuszszőrből

Bajuszból öltöny? Naná, már el is készítették!

A legundorítóbb kinézetű öltöny, amit valaha láttunk.

Az idei Movember részeként az ausztrál Politix férfiruházati márka Pamela Kleeman-Passi képzőművésszel közösen alkotott egy egyedi öltönyt férfi bajuszszőrzet felhasználásával.

A Movember egy évente megrendezett esemény, amely arra ösztönzi a férfiakat a világ minden tájáról, hogy novemberben növesszék meg a bajuszukat, hogy felhívják a figyelmet a férfiak egy súlyos egészségügyi problémájára, a prosztatarákra és a hererákra. Idén a Politix úgy döntött, hogy valami különlegeset készít ez alkalomból, és végül egy hordható férfi öltöny mellett döntött, amely valódi bajuszszőrzetből készült.

Az egyik legundorítóbb kinézetű öltöny, amit valaha láttunk, de legalább jó célt szolgál, és beszélgetésindító:

Az úgynevezett Mo-Hair öltöny igencsak egyedi anyagból készült, amelyet Pamela Kleeman-Passi melbourne-i képzőművész készített, akinek egészen különleges oka volt, hogy bekapcsolódjon ebbe a projektbe, mivel férje prosztata- és vastagbélrákban hunyt el 2016-ban. Passi számára az összes szükséges bajuszszőrzetet a Sustainable Salons szalon haj-újrahasznosító programja biztosította, amely összegyűjti és újrahasznosítja a hajat és most már a szőrt is különböző szalonokból.

Bajuszból öltöny? Naná, már el is készítették!

Fotó: Unsplash

A melbourne-i művész az összes bajuszszőrt pamuttal szőtte össze, hogy létrehozza ezt az eredeti anyagot, amelyet aztán továbbadtak a Politix tervezési menedzserének, Paul Burdennek, aki elkészítette belőle az öltönyt, ami nem szúr, mert ki van bélelve.

Hordanád?

(via)

Movember

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top