nlc.hu
Sztárok

Joshi Bharat otthagyja a Life TV-t

Joshi Bharat otthagyja a Life TV-t, miután szerelme eladta a csatornát

Miután Kelemen Beatrix eladta a Life TV-t, Joshi Bharat úgy döntött, nem hosszabbítja meg a szerződését a csatornánál.
Joshi Bharat

Hamarosan eltűnik Joshi Bharat a Life TV képernyőjéről – tudta meg a Blikk. A lapnak nyilatkozó informátor szerint az indiai származású tévés azután döntött így, hogy párja, Kelemen BeatrixMészáros Lőrinc volt felesége – eladta a csatornát.

Úgy tudni, hogy Joshi Bharat szerződése az év végéig szól, de már jelezte a csatornánál, hogy biztosan nem fogja meghosszabbítani. A műsorvezető sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az információt, a Life TV pedig annyit közölt, hogy Joshinak érvényes szerződése van a csatornával, a következő szezon műsorstruktúrájáról pedig még korai lenne beszélni.

November közepén érkezett a hír, hogy Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix eladta Life TV-t és az Ozone TV-t, ahol tavaly nyár óta Hajdú Péter a vezérigazgató. A vevő a Vaszily Miklós társtulajdonában lévő, de Mészáros Lőrinchez közeli médiavállalat, a Progress Media Hungary Kft. volt.

(Kiemelt kép: smagpictures)

Joshi Bharat és Kelemen Beatrix:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top