nlc.hu
Egészség

Dubaji úttal lepte meg Sydney van den Bosch az anyját

Dubaji úttal lepte meg születésnapos édesanyját Sydney van den Bosch

Sydney különleges meglepetéssel készült az édesanyjának.

Sydney van den Bosch édesanyja a napokban ünnepelte az ötvenedik születésnapját, ezért a modell úgy döntött, hogy egy különleges élménnyel lepi meg. A Szerencsekerék háziasszonya baráti viszonyt ápol az anyukájával, sok időt töltenek együtt, és ha lehet, szívesen utazgatnak.

sydney van den bosch és anyja

Sydney utazással lepte meg az anyukáját (Fotó: Sydney van den Bosch)

„Kedden volt édesanyám ötvenedik szülinapja, amit szerettem volna méltóképpen megünnepelni. Ilyen jeles alkalmakkor szívesebben ajándékozunk egymásnak élményeket tárgyi dolgok helyett, így idén egy anya-lánya utazásra megyünk Dubajba. A pandémia miatt az utóbbi időben minimalizáltuk az utazásokat, de mivel mama (így hívja az édesanyját – a szerk.) téli születése ellenére imádja a meleget, így most kivételt tettünk. Emellett készítettem neki egy videóüzenetet a család és a barátok bevonásával, amiben mindenki elmondta, mit szeret benne: édesapám például arról mesélt, mi az az öt ok, amiért annak idején beleszeretett. Korábban én is kaptam tőle egy hasonló meglepetést, ami számomra az egyik legemlékezetesebb ajándék volt. Mamával közel 25 év van közöttünk, nagyon szoros, baráti viszonyban vagyunk. Imádjuk az extrém sportokat, a finom ételeket, úgyhogy valószínűleg hasonló programokkal telik majd ez a pár nap kiruccanás is” – részletezte az nlc-nek Sydney.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top