nlc.hu
Sztárok

Szöllősi Györgyi a férjéről

27 éve van együtt a párjával a tévés Szöllősi Györgyi: „Felmerült, hogy külön folytatjuk, de rájöttünk, egymás nélkül nem megy”

Magánéleti titkokat árult el az ATV és a Spirit FM műsorvezetője.

Szöllősi Györgyi ritkán beszél a magánéletéről, a BEST magazinnal most azonban kivételt tett. A 44 éves műsorvezető elárulta, gimis szerelemből lett a házassága. Férjével, Ákossal 27 éve vannak együtt.

Szöllősi Györgyi

Szöllősi Györgyi 20 éves kora óta dolgozik a médiában (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

„Ákossal osztálytársak voltunk, és rögtön jó barátok lettünk. (…) Negyedikben jöttünk csak össze, akkor már ki mertük mondani, hogy ez több mint barátság, ez szerelem. Abban, hogy ilyen hosszú ideje együtt vagyunk, nagy meló van. Az első tíz évben sokat vitatkoztunk, veszekedtünk, volt egy hullámvölgy is az életünkben, amikor felmerült, hogy külön folytatjuk, de rájöttünk, egymás nélkül nem megy. Azóta szinte egy hangos szó nincs köztünk” – mesélte.

A házaspárnak – aki Leányfalun építette fel álmai otthonát – két lánya van: a 15 éves Jázmin és a 7 éves Kamilla. „A lányaim összes fontos nagy pillanatánál jelen vagyok, ők a prioritás” – vallotta be Szöllősi Györgyi.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Még több friss sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top