Sztárok

Hajdú Péter: Kata elmondott mindent

Hajdú Péter nem köntörfalazott, amikor Kasza Tibor kérdezgette a házasságáról. Ahogy kiderült az is, a műsorvezető és a felesége megbeszélték, kinek volt viszonya az elmúlt hónapokban.

Magyarország legkapósabb szinglijének nevezte Kasza Tibi a Kaszataxiban Hajdú Pétert. “Nem vagyok én szingli. Még lehetek, de én házasságban élek. Ha megkérdezed a feleségemet, és ő azt mondja, hogy szingli, akkor én is az vagyok” – válaszolta Hajdú, akinek a válóperes tárgyalása a napokban kezdődik.

Hajdú Péter: 4 hónapja nem voltam nővel

Hogy mit hoz a békéltető tárgyalás, azt egyelőre nem tudni, de az biztos: Sarka Kata és a férje megbeszélték az elmúlt négy hónap eseményeit. Arról is szó esett, kinek volt viszonya ez idő alatt. 

“Az elmúlt négy hónapból pletykák vannak, amiket kettőnknek kell megbeszélni. Vagy elhisszük a másiknak, hogy nem történt semmi, mint ahogy leültünk, és ő elmondta nekem, hogy mi volt. Az elmúlt négy hónapban én nem voltam senkivel, és a Kata is azt mondta, hogy ebben a négy hónapban ő nem volt senkivel.”

Ha az egészet nem akarod megnézni, akkor azért még egy részletet érdemes kiemelni:

“Még mindig szeretem a Katát és a gyerekeimet meg imádom, szóval, ha azt kérdezed, akkor szerintem újra lehet kezdeni” – összegezte Hajdú, aki szerint elvált szülők gyerekének lenni nagyon nem jó, ezt saját tapasztalatból tudja. Náluk mindkét gyerek kötődik hozzá is annyira, mint az anyjukhoz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top