nlc.hu
Horoszkóp

Legrosszabb vendég csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek borzalmas vendégek

Négy csillagjegy, akik bármikor készen állnak tönkretenni egy vendégség hangulatát.

A következő csillagjegyekkel előfordulhatnak bizonyos fennforgások, ha a következő csillagjegyeket várod vendégül.

Csillagjegyek, akik nagyon rossz vendégek

(Fotó: Getty Images)

Oroszlánok

Az Oroszlánok imádnak feltűnősködni, magukra vonni mások figyelmét és ahhoz, hogy ez sikerüljön nekik, nem is kell különösebben megerőltetniük magukat. Egy bizonyos pontig valóban szórakoztatóak a társaság számára, ám gyakran előfordul, hogy túlzásokba esnek és még csak észre sem veszik magukat. Különösen olyankor válik mindez kínossá, amikor az adott vendégség főszereplőjét, például a születésnapost vagy épp egy esküvőn a friss házasokat is háttérbe szorítják a viselkedésükkel. 

Skorpió

A Skorpiók viselkedésében mindig van valami titokzatos és kissé vészjósló, ahogy a bizalmatlanságukat és a gyanakvásukat sem tudják, sőt általában nem is akarják leplezni. Vendégségben ők azok, akik bármikor képesek odaszúrni másoknak egy-egy bántó, negatív megjegyzést, mit sem törődve a ténnyel, hogy ezzel esetleg agyonvágják az addig kellemes hangulatot. Nem rejtik véka alá azt sem, ha nincsenek megelégedve a vendéglátással, például ha nem ízlik nekik a házigazda főztje. 

Kos

A Kosok spontán és végletes természetűek, ez pedig olyankor különösen kiütközik, amikor társaságban vannak. Ilyenkor aztán nem fogják vissza magukat: ők azok, akik először perdülnek táncra a parketten, de azok is, akik előszeretettel bonyolódnak például heves világnézeti-politikai vitákba a társaság más véleményen lévő tagjaival. Ha pedig végül nem ők kerülnek ki győztesként a vitából, minden további nélkül felpattannak és elviharzanak… Mindenki más nagy megkönnyebbülésére.

 
(Nyitókép: Getty Images/Jim Forrest)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top