nlc.hu
Trend
Justin Bieber fellép a Szigeten

Már biztos, hogy Justin Bieber fellép a Szigeten

Már jól van és július 31-től folytatja a világturnéját.

Nem túlzás, ha azt mondjuk, tízezrek várják, hogy Justin Biebert élőben is megnézhessék a Szigeten. Egy időre veszélybe került a fellépés, hiszen az énekes a közösségi oldalán osztotta meg a rajongóival, hogy lebénult a fél arca, ezért nagyon sok koncertet le kellett mondani.

Justin Bieber

Fotó: Getty Images

A Sziget közleménye szerint viszont már biztos, hogy Bieber fellép a fesztiválon, hiszen július 31-től folytatódik a Justice World Tour.

Sokáig kérdéses volt, hogy Justin Bieber el tud-e jönni a Szigetre, miután egy betegség miatt le kellett mondania korábbi koncertjeit. Azonban most bejelentette: a turné folytatódik. Justin egy sor európai fesztiválra indul – így augusztus 12-én a Szigeten is fellép majd. Ezután folytatja világ körüli turnéját, melynek során fellép Dél-Amerikában, Dél-Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023-ban visszatér Európába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top