nlc.hu
Trend

Justin Bieber Nanushka napszemüvegben

Magyar divattervező napszemüvegét hordja Justin Bieber

Korábban már az énekes felesége is viselt Nanushka ruhákat.

Sándor Szandra divattervező még 2006-ban mutatkozott be saját márkájával, a Nanushkával. Első kollekciójával elnyerte az Év Fiatal Divattervezője díjat, termékei pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Jelenleg a világ százharminc országában elérhetőek. New York egyik legdivatosabb városrészében, a Sohóban, a nemzetközi divat egyik fellegvárában is van egy saját boltjuk, illetve online is rendelhetőek a termékek. Ráadásul a magyarok mellett egyre több világsztár választ magának Nanushka darabokat.

Legutóbb Justin Biebert kapták lencsevégre egy Nanushka napszemüvegben a vasárnap esti SuperBowl-on Kaliforniában, ahova Hailey Bieberrel és Kendall Jennerrel érkezett. A napszemüveg a 2021-es tavasz-nyár kollekció Gimme darabja.

Justin Bieber

Justin Bieber az idei Superbowlon (Fotó: gettyimages.com)

Ugyanebből a kollekcióból viselt egy Nanushka Paige Tencel overált a Szex és New Yorkban Cynthia Nixon, míg korábban olyan sztárokat is fotóztak Nanushka ruhában, mint Emma Watson, Jennifer Lawrence, Salma Hayek, vagy Alicia Keys. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top