nlc.hu
Trend

Magyar tervezők a Szex és New York folytatásában

Magyar siker: újabb magyar ruhamárka tűnt fel a Szex és New York folytatásában

Van élet a Manolo Blahnik után is.

A Szex és New York volt az első olyan sorozat, amely rendszeresen megnevezett tervezőket és márkákat, egy generációt tanítva meg a tervezői divatra, és óriási hatással volt a stílusismeretünkre – sok néző megtanulta például, hogyan kell kimondani a Manolo Blahnik nevet. Szerencsére a sorozat folytatása, az És egyszer csak nyit kevésbé ismert tervezők felé is.

A sasszemű rajongók az előzetesekből és a forgatásról készül képekből már észrevehették, hogy régi darabok is feltűnnek a sorozatban. Sarah Jessica Parker lila flitteres Fendi Baguette táskával szerepel az egyik képen, amely kultikus kedvenc az ikonikus Carrie Bradshaw ruhák kánonja között. És ahogyan azt nemrég mi is megírtuk, a folytatás vadi új előzetesében feltűnik egy Nanushka ruha is. A Cynthia Nixon által alakított Miranda Hobbes karaktere a Nanushka Paige Tencel overálljában látható, mely a 2021-es tavasz-nyár kollekció egyik darabja.

De ez még nem minden. A Borsonline most azt írja, ezúttal a The Times online verziója számolt be arról, hogy a Charlotte-ot alakító Kristin Davis egy krém A-övcsatos kosztüm nadrágot visel a magyar divatmárka az AERON’s 2021 őszi-téli kollekciójából – a darab ide kattintva nézhető meg.

Mint a lap írja, a magyar divatipar az elmúlt években jelentős átalakuláson és fejlődésen ment keresztül. Egyre több feltörekvő tervező és márka próbál meg a hazai piac mellett külföldön is helytállni, néhányuk pedig már nagyon rövid idő alatt jelentős sikereket ért el. Közéjük tartozik az AERON is, amely olyan jelentős piacokon mutatott jó eredményeket, mint Japán, Nagy-Britannia vagy Németország.

Áron Eszter divattervező 2011-ben alapította meg a letisztult vonalvezetéséről ismert AERON-t, amely nemzetközi szinten is elismert divatmárkává nőtte ki magát az elmúlt években. Hasonlóképp a Nanushka is nemzetközileg elismert márkává vált: korábban Emma Watson, Salma Hayek, Alicia Keys vagy Jennifer Lawrence is a viselt a tervezőtől ruhákat egy-egy fotózásnál, és Nanushka ruhában pózolt Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber is a Vogue videójában.

and just like that szereplői

Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Olvasd el az új sorozatról szóló kritikáinkat és híreinket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top