nlc.hu
Család
Révész Sándor újra tanul járni

Különleges robottal tanul újra járni Révész Sándor a sztrókja után

A közönség szeretete is rengeteg erőt ad a legendának.

Révész Sándor márciusban kapott sztrókot, és bár az állapota javul, azóta is kórházi kezelésre szorul. A Piramis legendájának a sztrók miatti bénulás után újra kell tanulnia járni, amiben egy különleges robot segít neki. 

Révész Sándor

Révész Sándor a Tényekben

A zenész a TV2 Tények kameráinak mutatta meg, hogy mindent megtesz a mielőbbi gyógyulás érdekében.

Nagyon tud olyan részeket a lábfejen, a lábujjaknál megmozdítani, meg a láb oldalsó részénél, ami tulajdonképpen művi dolog ilyen értelemben, de ugyanakkor nagyon értékes, mert a gyógyuláshoz, meg a tovább fejlődéshez nagyon kell – mondta a robotról az énekes, aki azért is küzd a gyógyulásért, hogy újra együtt lehessen lányával, akivel napi szinten beszélnek telefonon. – Az, hogy velem mi történt, és mi történik körülöttem, azt természetesen megérti. 12 és fél évesen egy értelmes kislány, aki veszi az adást. Derűsen, mosolyogva, boldogan veszi tudomásul, hogy gyarapodik az erőm, hogy Apa küzd, apa kitartó, úgyhogy ez a motiváció sokat jelent a szívemnek.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top